Més de 200 persones prenen part a la Sant Silvestre de l'Arboç i Banyeres

En total s'han recaptat 434 euros per comprar joguines
Sortida de la Sant Silvestre 2019 de l'Arboç i Banyeres, amb els dos alcaldes al capdavant. | Ajuntament de Banyeres del Penedès
 

Els municipis de l'Arboç i de Banyeres del Penedès van acollir el passat dissabte 28 de desembre la tercera edició de la Sant Silvestre solidària, una cursa que organitzen de forma conjunta. En aquesta ocasió, un total de 217 participants van prendre part a la cursa i a la caminada de cinc quilòmetres, que es va fer recorrent diferents carrers i camins de les dues viles, amb sortida des del poliesportiu de l'Arboç i amb final a la plaça de l'Ajuntament de Banyeres. 

En total es van recaptar 434 euros que es destinaran a comprar joguines per a les famílies més desfavorides dels dos municipis. La tercera Sant Silvestre solidària ha estat organitzada pel Club Esportiu Banyeres, una associació que s'ha estrenat amb aquest acte, i també s'ha comptat amb la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç, així com dels consistoris dels dos municipis, Protecció Civil de l'Arboç, Saint Gobain i la Ciutat del Baix Penedès.

 

Es mantindrà la col·laboració en la quarta edició

Des dels ajuntaments de l'Arboç i de Banyeres del Penedès ja han avançat que mantindran l'activitat de cara al pròxim any, en una data encara per confirmar. Pel que fa als guanyadors, l'arbocenc Jorge Pellicer es va imposar en la categoria masculina, per davant de Gerard Gil i Marc Gispert. En categoria femenina, la guanyadora va ser Yolanda Bergadà, per davant de Carolina Menéndez i Montse Vega.

Pel que fa als municipis de procedència, els tres primers classificats de l'Arboç en categoria masculina van ser Jorge Pellicer,  Àngel Giménez i Gaspar Temprano, mentre que en la categoria femenina van quedar al capdavant Ana del Río, Lilian Alves i Maria Gil. Els primers classificats de Banyeres en categoria masculina van ser Titi de la Cruz, Joan Mestre i Jordi Espinosa, mentre que en la femenina van ser Carolina Menéndez, Laila Al Bakali i Alicia Ballesteros.

"El Centre de Llorenç comença el 2020 amb una intensa activitat teatral i literària" "2020, l'any que el Vendrell esdevé la capital de la cultura catalana"