Perd el control del cotxe i xoca contra cinc vehicles estacionats al Vendrell

Els fets han succeït a un quart de nou del matí al barri marítim de Sant Salvador

 

Ensurt el que s'han endut de bon matí els veïns i veïnes del barri marítim de Sant Salvador, al Vendrell. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, una conductora ha perdut el control del seu vehicle i, a causa d'això, ha col·lidit amb cinc vehicles estacionats. Finalment ha acabat encastada espectacularment entre dos turismes aparcats al carrer. 

S'encasta entre dos vehicles en perdre el control

Els fets han succeït aquest matí de dijous, 16 de maig, al carrer Manresa del barri marítim de Sant Salvador al Vendrell, als voltants d'un quart de nou del matí. En aquest incident, s'ha vist implicada una conductora de 64 anys, segons ha informat la Policia Local del Vendrell. Per motius que es desconeixen, ha perdut el control del vehicle, un Audi Q5, i ha començat a xocar contra els turismes que hi havia estacionats en aquest tram del carrer del municipi del Baix Penedès.

En conseqüència de l'accident, cinc vehicles estacionats s'han vist perjudicats i han sofert danys materials amb algunes finestres i retrovisors trencats, així com cops en la part lateral dels turismes.

Per causes que es desconeixen, el cotxe responsable de la col·lisió ha quedat encastat entre dos turismes i, afortunadament, la conductora no ha patit ferides. D'altra banda, segons han explicat a aquest mitjà, la dona ha estat traslladada fins a l'Hospital Comarcal del Vendrell a causa de l'ensurt de l'incident.

També et pot interessar:

"Un ascensor de l'estació de Renfe del Vendrell fa una setmana que no funciona" "Un incendi deixa sense telefonia i Internet els veïns d'un nucli de Cunit"