Jordi Pesarrodona serà als 'Diàlegs per a una República' del Vendrell

L'ANC i Òmnium fan autocars per anar a la Diada de l'11 de setembre
Jordi Pesarrodona, amb el nas de pallasso vermell. | ANC Vendrell

 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès segueixen amb les xerrades que es fan a la capital del Baix Penedès sota el nom de 'Diàlegs per a una República'. La pròxima cita serà el dissabte 25 d'agost, a les dotze del migdia a la Rambla, i el protagonista serà Jordi Pesarrodona, comediant i pallasso que actualment és regidor a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages.

La seva xerrada es farà al migdia perquè vindrà tot seguit de l'acte que es fa cada dissabte al carrer dels Cafès, en favor de l'alliberament dels polítics catalans empresonats i dels exiliats. Jordi Pesarrodona és comediant i pallasso, fundador el 1988 de la companyia de teatre de carrer Gog i Magog, amb la qual dirigeix diferents espectacles, i amb la qual ha fet més de mil actuacions a tot Catalunya, Espanya, França, Regne Unit, Itàlia, Portugal, Irlanda, Canadà, els Estats Units, Holanda o Alemanya.

 

Jordi Pesarrodona, famós recentment pel seu nas vermell

Amb Pallassos sense fronteres ha realitzat diferents expedicions a Croàcia, Bosnià i el Senegal. En els darrers anys s’ha especialitzat en direccions artístiques com la Fira de l’Aixada a Manresa o els Matiners d’Avinyó, i també ha portat la coordinació artística general de les Jornades Folklòriques Internacionals i la coordinació de l’Aula de les Arts al Carrer, de Sant Joan de Vilatorrada. Recentment va ser encausat per portar un nas vermell a les portes de la conselleria de Governació el passat 20 de setembre, durant els escorcolls per part de la policia espanyola.

Autocars des del Vendrell per la Diada de Catalunya

D'altra banda, des de l'ANC del Vendrell i Òmnium del Baix Penedès també han anunciat que per la pròxima Diada de l'11 de setembre s'organitzaran autocars per assistir-hi des del Vendrell. El transport sortirà a les dotze del migdia des de l'estació d'autobusos i les inscripcions es poden fer al correu electrònic elvendrellbus11s@gmail.com. La Diada de Catalunya d'aquest any portarà el títol general de 'Fem República Catalana'.

"ATENCIÓ: Polèmica pels adhesius de la 'República Catalana' als carrers del Vendrell" "DETINGUDA: Robava crema solar, mòbils, ulleres i roba als clients d'un hotel"