Petruska, la trapezista del Vendrell, aconsegueix un rocòdrom per l'Hospital Sant Joan de Déu

Daniel·la Querol segueix amb la incansable tasca per recollir fons per la cura de la colitis ulcerosa
Daniela Querol, en la inauguració del rocòdrom. | Tele 5
 

La vendrellenca Daniela Querol, coneguda artísticament amb el nom de Petruska la trapezista, ha fet un destacat regal als nens de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb la col·laboració de l'empresa de rocòdroms Gecko Walls, la jove de només vuit anys ha impulsat la instal·lació d'un rocòdrom en aquest hospital de referència pels infants, el qual va ser inaugurat abans de les festes de Nadal.

Petruska va prendre part a la tercera edició del programa 'Got Talent' de Tele 5, on va tenir una participació molt destacada, arribant a la final. La jove del Vendrell volia destinar els diners del premi, en cas que hagués guanyat, a la investigació de la colitis ulcerosa, una malaltia que ella pateix, i per la qual segueix un tractament al mateix Hospital Sant Joan de Déu.

Del trapezi al rocòdrom 

Durant el concurs, un dels membres del jurat, Risto Mejide, va suggerir que es posés un trapezi al centre hospitalari. Tot i que això no va ser possible, Daniela Querol i la seva família sí que van aconseguir que s'instal·lés aquest rocòdrom, amb una actuació desinteressada de l'empresa Gecko Walls. Ells són els que s'encarreguen de la revisió anual del rocòdrom que hi ha a la Lira Vendrellenca, raó per la qual coneixien la família de la Daniela.

Un equip de Tele 5 va gravar unes imatges durant la inauguració del rocòdrom, que es van emetre a la cadena el passat 30 de desembre. Tal com la mateixa Petruska va explicar al programa, la instal·lació d'aquest rocòdrom a l'Hospital permet als nens i nenes que estan al centre tenir una zona d'esbarjo i oci, que és molt benvinguda. Daniela Querol segueix fent activitats per recaptar diners per a la investigació de la colitis ulcerosa i altres malalties minoritàries, com la gala benèfica que es va fer el passat desembre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell.  

Petruska, la trapezista del Vendrell. | Got Talent España.

"🎸Debuta al Vendrell Marrón Tabaco, alter ego del grup Guardafuegos" "Calafell vol reinventar el model d'oci nocturn del municipi"