Pinten esvàstiques a les façanes de diverses cases de l'Arboç

La CUP del municipi i Juristes per la República han denunciat els fets a les xarxes socials
Imatge d'una de les façanes, amb simbologia independentista i una esvàstica pintada | Twitter / @juristestgn

 

El municipi de l’Arboç va llevar-se ahir divendres, 29 de març, amb la presència d’esvàstiques a diverses cases del municipi i pintades a la façana l’Ajuntament. La CUP de l’Arboç, va denunciar els fets a través d’una piulada, afirmant que «al feixisme li plantem cara».

Juristes per la República: «denuncieu-ho!»

Avui, l’organització tarragonina Juristes per la República també ha manifestat el seu rebuig cap a unes accions que, segons ells, «no persegueixen altra cosa que fer-nos callar». Els juristes, a través de les seves xarxes socials, han explicat que les pintades han aparegut «a les cases de l’Arboç que tenen als balcons llaços grocs i estelades», i  han animat la ciutadania a denunciar als atacs.

Joan Sans, en una imatge d'arxiu. | ACN

 

Sans se sent perseguit a les portes dels comicis

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, va pronunciar-se per primera vegada després que dimecres fos detingut pels Mossos d'Esquadra en el marc d'una investigació del Jutjat número 9 del Vendrell. El batlle manté la seva «innocència» i ratifica el que ja va dir al mes de gener sobre la presumpta persecució que pateix per part d'un agent de la policia local del poble.

Més informació:

"Dos detinguts per un robatori amb força en un domicili de les platges del Vendrell" "Ja es coneix la llista de la candidatura de les platges a les municipals del Vendrell"