La policia del Vendrell troba més de 25 plantes de marihuana a un xalet

També se n'han trobat quatre més al carrer del Peix
La marihuana que ha requisat la policia del Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell va requisar aquest dissabte 6 d'octubre a la tarda més de 25 plantes de marihuana que van trobar a un xalet de la urbanització Mas Astó. Agents del cos de policia estaven fent la ronda per aquesta urbanització vendrellenca quan van veure les plantes a l'interior d'un xalet. Els agents van endur-se les plantes i van aixecar acta pels fets. Aquest mateix dilluns, la policia ha informat que ha requisat quatre plantes més al carrer del Peix del Vendrell, gràcies a la col·laboració dels veïns.

Tot i que els últims mesos han anat a la baixa, les actuacions dels diferents cossos policials contra el tràfic d'estupefaents al Baix Penedès són molt habituals, especialment a les urbanitzacions del Vendrell o Calafell, llocs apartats i amb molt poca densitat de població, que els converteixen en ideals per tenir plantacions de marihuana. El mateix alcalde Calafell, Ramon Ferré, va apuntar fa temps que aquests nuclis eren «el paradís de la marihuana».

Crema una illa de contenidors al carrer de la Cerdanya

Aquesta no ha estat l'única actuació destacada que ha hagut de fer la policia local del Vendrell aquest cap de setmana. El diumenge a la matinada, algú va tornar a calar foc a l'illa de contenidors situada al carrer de la Cerdanya, just al costat del pàrquing municipal de zona blava que hi ha a aquest carrer. A banda de destrossar tots quatre contenidors, les flames han afectat un vehicle que estava aparcat al costat

Diverses dotacions dels Bombers han actuat per apagar el foc, que sortosament no ha deixat cap ferit. Aquesta ja és la segona vegada en pocs mesos que crema completament la mateixa illa de contenidors. El passat diumenge 20 de maig va passar el mateix, amb l'afegit que algunes persones van haver de ser ateses per inhalació de fum. Des de l'Ajuntament del Vendrell han lamentat en diverses ocasions aquests actes de vandalisme, que tenen una factura econòmica que acaba revertint en tots els veïns de la ciutat. 

"Calafell renova l'enllumenat de tres nuclis més del municipi" "El poble del Baix Penedès on la placa de plaça de l'U d'Octubre no ha durat ni 24 hores"