Quim Masferrer i Dàmaris Gelabert, plats forts de la Festa Major d'Albinyana

Després dels actes festius als nuclis de Bonaterra i la Papiola, la Festa Major de Sant Bartomeu arriba a Albinyana coincidint amb la celebració del patró
Quim Masferrer actuarà a Albinyana. | Teatre de Guerrilla

 

Després que el nucli de Bonaterra encetés el programa festiu el primer cap de setmana del mes d'agost i continués a la Papiola el segon, el pròxim cap de setamana, entre el 23 i el 26 d'agost, Albinyana —municipi al qual pertanyen aquests nuclis— celebra la Festa Major coincidint amb la festa del seu patró: Sant Bartomeu. Posteriorment, el cap de setmana següent, entre el 31 d'agost i el 3 de setembre el calendari de festes majors acabarà a les Peces.

Entre les actuacions més destacades de la programació hi ha l'espectacle 'Bona gent' de l'actor Quim Masferrer, que es podrà veure el diumenge dia 26 d'agost al vespre a la pista de l'escola Joan Perucho. El mateix dia, també s'espera el concert en família de la pedagoga i cantant infantil Dàmaris Gelabert. A banda, la programació inclou actes esportius, com ara el campionat de pàdel o de natació; activitats infantils amb inflables a les piscines, animacions infantils o festes d'escuma; sopars de germanor a la fresca, cercaviles, xarangues i balls de Festa Major, entre altres.

Dijous, 23 d’agost

A les 19.00 h, a la zona escolar, Cursa de Sant Bartomeu

  

A les 21.30 h, a la Plaça Major, Sopar de Festa Major a la fresca. Per apuntar-se trucar al telèfon 696 714 287 o 605 925 359. Preu adult: 15 euros i preu infantil de 8 euros.

  

A les 23.30 h, a la mateixa Plaça Major, Concert a càrrec de la banda de pop-rock  Logic of Paradox.

  

 

  

Divendres, 24 d’agost

A les 14.00 h, Gran repic de campanes

  

A les 18.30 h, a l’escola Joan Perucho, Inauguració de l’Exposició 'Els fruits de l'escola. Memòria de l’escola a Albinyana i commemoració dels 10 anys de l’edifici actual' i a continuació Contacontes a càrrec d’Imma Pujol.

  

A les 22.00 h, a la Plaça Major: Espectacle inaugural de la Festa Major amb la companyia Rovirart

  

A les 23.00 h, a la Plaça Major, Cantada d’Havaneres amb el grup Els Cremats. A la mitja part, tradicional degustació de rom cremat.

  

A les 01.00 h, a la Societat, Nit Chill Out amb Dj Miki Merca.

 

  

  

Dissabte, 25 d’agost

A les 08.00 h, pels carrers del municipi: Matinades amb els grallers locals La cresta de la canya.

  

A les 11.00 h, a 14.00 a la Piscina Municipal, Inflables aquàtics.

  

A les 11.30 h, Processó i Ofici solemne en Honor a Sant Bartomeu. Acompanyament musical de la processó a càrrec de la Cobla Ressò. A la sortida, als baixos de la rectoria, Inauguració de la típica Tómbola de la Parròquia.

  

A les 13.00 h, A la Societat, Ballada de Sardanes amb la Cobla Ressó. Participarà a la ballada la colla Sardanista de la Lira Vendrellenca

  

A les 16.00h a 19.00h, Reobertura dels Inflables d’aigua a la piscina

  

A les 21.00 h, Cercavila de foc amb la bèstia Nyctalus Albinyanensis i una bèstia convidada

  

A les 23.00 h, A la pista de l’Escola Joan Perucho, Concert i tot seguit Gran Ball de Festa Major amb l’orquestra Girasol. Per acabar la nit Dj.

  

 

  

Diumenge, 26 d’agost

A les 09.00 h, A l’Ajuntament, inscripcions per participar al 20è Concurs de Pintura Ràpida.

  

A les 11.30 h, Missa

  

A les 13.00 h, a la Societat, Espectacle de màgia amb el Mag Isaac Jurado.

  

A les 14.00 h, a la Plaça Major, Lliurament de premis del 20è Concurs de Pintura Ràpida.

  

A les 18.00 h, des de la Societat, inici de la Cercavila popular amb la Xaranga la Gresca que acabarà a l’Escola Joan Perucho.

  

A les 19.00 h, a la pista de l’escola Joan Perucho, Concert per gaudir de bona música amb família amb Dàmaris Gelabert i el seu espectacle 'La Dàmaris en concert

  

amb la Banda'.

  

A les 23.00 h, a la pista de l’escola Joan Perucho, dins la Gira 2018, Actuació de Quim Masferrer amb l’Espectacle 'Bona Gent'.

"Tensió pels llaços grocs a un pont sobre l'autopista al Vendrell" "El Música a la Vila del Vendrell fa doble sessió"