El refugi d'animals La Bassa del Vendrell fa el seu pessebre vivent

L'antipessebre de La Bassa parodia el film 'La Vida de Brian'
Una de les edicions del pessebre vivent de La Bassa. | Facebook La Bassa

 

El refugi d'animals rescatats La Bassa del Vendrell celebra aquest dissabte 22 de desembre la quarta edició del seu particular pessebre vivent, que titulen de manera humorística com 'antipessebre vivent'. És un pessebre diferent, que transcorre entre els diferents animals que hi ha en aquest refugi, com ara la vaca i el bou, però també porcs senglars, cavalls, gossos, cabres o gallines.

Insiprat en el film 'La Vida de Brian'

Una funció esbojarrada, tal com ells mateixos la defineixen, que aquest any, a més a més, agafa com a inspiració la pel·lícula 'La Vida de Brian' de Monty Phyton, aquí pertinentment reconvertida en 'La Vida en la Bassa'. Les funcions començaran a les onze del matí i s'allargaran fins a les dues del matí. Hi haurà també un servei de bar, un mercat de Nadal i una fideuà vegana per a tots els que s'acostin aquest dissabte al refugi situat al Pla de Mar del Vendrell.

Amb activitats com aquesta, els impulsors de la Bassa volen obtenir fons per ajudar al benestar i la cura dels animals. L'antipessebre de la Bassa es va estrenar ara fa quatre Nadals, i la seva bona acollida ha animat els responsables del refugi a mantenir-lo. La Bassa és un refugi d'animals que fa més d'un lustre que acull tota mena d'animals que han estat rescatats d'alguna situació de risc o de maltractaments.

 

Pessebre vivent a Sant Jaume dels Domenys

Un altre pessebre vivent que es podrà veure aquest cap de setmana al Baix Penedès és el de Sant Jaume dels Domenys, que es fa el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre. El pessebre vivent està impulsat per l'Agrupament Escolta els Xarel·los de Lletger i la d'enguany és ja la quarta edició que es fa. Com a novetats, aquest any s'ha obert a tothom qui hi volgués participar i s'ha traslladat al Bosc de Can Pau, en lloc de la parròquia, on s'havia fet els altres anys.

"Cunit consolida el seu servei d'Ocupació municipal i aposta per la formació" "Banyeres del Penedès recapta 6.000 euros per la Marató de TV3"