La Residència Hospital Sant Antoni Abat de l’Arboç, sense residents amb coronavirus

Han informat aquest divendres que els darrers pacients positius per la Covid-19 han donat negatiu
No hi ha positius per coronavirus | TarragonaDigital

La direcció de la Residència Hospital Sant Antoni Abat de l'Arboç ha informat que ja no hi ha pacients amb resultats positius de coronavirus. Els últims resultats dels test PCR s'han entregat aquest divendres i els residents que havien obtingut un resultat positiu, ara ja han donat negatiu, superant el virus. Aquest fet significa que ja no hi ha casos de coronavirus a la residència arbocenca. Cada setmana, a més, es van fent testos PCR a tots els positius i sospitosos.

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, ha valorat molt positivament aquesta notícia i ha fet un sentit agraïment a tot el personal sanitari i els treballadors de la residència per la gran tasca realitzada. Amb tot, el batlle recorda a tota la població que encara no es pot abaixar la guàrdia en la lluita contra el coronavirus i insisteix en la importància de seguir les normes sanitàries establertes per tal d'evitar nous contagis o un possible rebrot. Aquestes, són tres: mantenir la distància física en espais públics, rentar-se sovint les mans amb sabó o alcohol i portar mascareta.

"Cunit anuncia una mesura excepcional a les seves platges per Sant Joan" "L'Ajuntament del Vendrell limita l'accés a les platges per la revetlla de Sant Joan"