Roben en un comerç del nucli antic de Calafell

Els assaltants han entrat en una perruqueria del carrer Jesús del municipi
Continuen els robatoris a Calafell i els veïns demanen solucions | Facebook / Canalcalafell

 

Aquesta matinada de dijous, 25 d'abril, el municipi de Calafell ha patit un nou robatori en un comerç del nucli antic. Aquest cop, els assaltants han entrat en una perruqueria situada al carrer Jesús d'on s'han emportat diners que hi havia a l'interior de l'establiment.

Roben en una perruqueria de Calafell

El servei d'emergències han rebut l'alerta d'un robatori al municipi de Calafell als voltants de les tres de la matinada d'aquest dijous. En aquest sentit, els lladres han entrat a la perruqueria Centro Element, situada al carrer de Jesús de la localitat del Baix Penedès. 

L'assalt ha sigut ràpid i per fer-ho han trencat les vidrieres de la porta principal de l'establiment. Un cop en el seu interior, ràpidament han anat a agafar la caixa on hi havia els diners i on es guardava el canvi. La propietària de la perruqueria ha posat en constància els fets als Mossos d'Esquadra i ha fet la denúncia. 

Denuncien l'abandonament de les dunes de Segur de Calafell

Una veïna de Calafell ha denunciat a través de les xarxes socials la presència de rates i l'estat d'abandonament de la zona dunar de Segur de Calafell. En aquest sentit, ha lamentat la presència de rates a la passarel·la, així com de gent a la zona restringida fent 'botellón'. Tanmateix, critica que no hi hagi les cordes que servien per separar l'espai protegit.

A més, també ha fet referència a un pàrquing d'autocaravanes que hi ha al Port que té accés directe a la zona de dunes. Això provoca que hi hagi pas continu de persones i animals per l'espai protegit. D'altra banda, demana que no es doni menjar als ànecs, ja que les restes de pa poden atraure les rates. 

"L'arbocenca que creuarà en bici el desert per visibilitzar la seva malaltia" "Demanen un accés directe des de l'N-340 a l'Hospital del Vendrell"