Roben en un habitatge de Segur de Calafell amb els inquilins a dins

Els assaltants es van endur diners mentre la família dormia
Vista d'alguns habitatges a Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Una família de Segur de Calafell va patir un robatori a l'interior del seu habitatge la nit del passat dijous 5 de setembre mentre ells estaven dormint a l'interior. Així ho van explicar des de la mateixa família a les xarxes socials, i ho han confirmat els Mossos d'Esquadra a aquest mitjà. Els fets van tenir lloc en una casa del carrer dels Estats Units, al nucli de Segur de Calafell.

En el moment del robatori, a l'habitatge hi havia dos membres de la família dormint, un dels quals era un bebè. Els lladres van entrar i van robar diners, segons han apuntat des dels Mossos d'Esquadra. La família es va assabentar dels fets de forma posterior i van alertar a través de les xarxes socials del que havia passat, perquè altres veïns de la zona ho tinguessin en compte. Després van posar una denúncia als Mossos, que han obert una investigació.

Robatoris a l'interior d'habitatges

La situació no és nova a Segur de Calafell, un nucli molt extens i amb molts habitatges que són segones residències. A començaments d'aquest 2019 ja es van denunciar un seguit de robatoris a l'interior de cases en pocs dies de diferència, al carrer de les Costes del Garraf. En aquell cas els habitatges estaven buits, i els lladres es van endur diners i joies, que és el botí que busquen els assaltants la majoria de vegades.  

Retrovisors trencats a Segur de Calafell

Segur de Calafell també ha tingut un episodi de vandalisme aquest cap de setmana. Alguns veïns del carrer de Maria Desvalls han denunciat que la nit de dissabte a diumenge es van trencar els retrovisors de diversos cotxes que estaven aparcats al carrer. Actes incívics com aquests s'han repetit en altres zones del municipi durant els últims mesos, segons han fet saber els veïns a través de les xarxes socials.

"❗FASTIGÓS: Abocaments incontrolats de deixalles al costat de l'N-340" "🚨Calafell vol acabar amb el masclisme i el sexisme a l'oci nocturn"