Sant Jaume dels Domenys instal·la una nova marquesina al barri de l'Hostal

Per la seva banda, la Bisbal ha aprovat el compte general del 2017
La nova marquesina de Sant Jaume dels Domenys. | Cedida

Índex Amagar
 

Sant Jaume dels Domenys compta amb una nova marquesina que s'ha instal·lat al barri de l'Hostal, a la rotonda de la carretera TV-2122 que va de la població fins a la Torregassa. L'Ajuntament de Sant Jaume ha informat que el cost de l'adequació del sòl i de la instal·lació de la marquesina ha estat de 9.000 euros, finançats amb fons propis del consistori. Aquesta és la setena marquesina que s’ha posat al municipi, on a cada barri per on hi circulen els transports públics n’hi ha almenys una.

L'Ajuntament ha avançat que un cop es disposi de l'autorització de la Diputació de Tarragona està previst col·locar-ne una altra a la zona nova de Lletger, davant de la plaça de l’Onze de Setembre, a uns 400 metres de la que ja hi ha al nucli del poble. Amb marquesines com la que s'ha posat al barri de l'Hostal, el consistori espera millorar l’espera dels usuaris del bus escolar, de la ruta comarcal i del taxi de l’Ajuntament, que funciona tres cops per setmana per apropar els veïns dels barris fins al centre de Sant Jaume dels Domenys.

La Bisbal aprova el compte general del 2017

Per la seva banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat el compte general de l’exercici 2017 a la Comissió Especial de Comptes. El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament, Pere Saumoy, ha informat que els comptes estan «anivellats i sanejats amb un deute viu respecte a la ràtio del 39,25%». Amb aquests comptes, l’Ajuntament de la Bisbal compleix amb aspectes com la ràtio d'endeutament, el període mitjà de pagament —que ara és de 28,28 dies—, la regla de la despesa, o l’equilibri patrimonial i financer.

La Comissió Especial de Comptes ha aprovat el compte general de l’exercici 2017 amb sis vots ponderats a favor del PDeCAT i el PSC, i cinc vots ponderats en contra, del grup municipal d'ERC-AM. Ara, el compte i l’informe estaran exposats al públic durant quinze dies.

"Doctor Calypso i Xeic se sumen als concerts de nit de la Festa Major de l'Arboç" "Baralla entre manters i policia al Vendrell"