El Tàg del Vendrell acull l'obra 'La Tendresa', un dels plats forts de la temporada

L'Auditori Pau Casals programa un espectacle musical infantil
L'obra 'La tendresa' és un dels plats forts del Temporada del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acull aquest dissabte 16 de novembre, a les 20.30 hores, un dels plats forts de la temporada de tardor, l'obra 'La tendresa' de T de Teatre i Dagoll Dagom. Es tracta de la versió catalana de l'aclamada comèdia d'Alfredo Sanzol, que va ser guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramàtica 2017 i el Premio Valle-Inclan de Teatro per aquesta mateixa obra.

'La tendresa' és una comèdia romàntica que parla de la impossibilitat de protegir-se del mal que pot fer l'amor, a través de la història d'una reina i les seves dues filles que viatgen a l'Armada Invencible, i que són obligades a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra. Les entrades per aquesta esperada obra es poden comprar al web del Temporada o bé a la regidoria de Cultura, a la Rambla, 24, del Vendrell.

 

Espectacle familiar a l'Auditori

El cap de setmana cultural del Vendrell també deixarà un espectacle familiar que es farà el diumenge 17 de novembre, a les 12.00 hores, a l'Auditori Pau Casals. El quartet de corda de la Camerata XXI i l'actor Toni Viñals fan un concert que té una finalitat educativa, amb l'objectiu que els infants aprenguin sobre la música i els instruments. 'Gollipar l'extraterrestre' se situa a una galàxia molt llunyana, en un sistema solar anomenat Ragode, amb nou planetes, entre els quals hi ha el Planeta Xopredis.

En aquest planeta hi viu una civilització bastant avançada, que té moltes coses, però on els falta un element essencial, la música, ja que no en saben tocar. Les entrades per assistir a l'espectacle d'aquest diumenge, a un preu de sis euros i quatre euros amb descompte, es poden adquirir a la web del Temporada, així com a la regidoria de Cultura i a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador.

"🐍BONA NOTÍCIA: Calafell tindrà un centre d'acollida d'animals exòtics i espècies protegides" "❗ En estat greu en accidentar-se al Baix Penedès"