Un tren atropella una persona a Calafell

El succés ha obligat a interrompre la circulació de combois entre Cunit i Sant Vicenç de Calders, cosa que ha provocat importants retards

 

Una persona ha estat atropellada aquest diumenge a la nit per un tren de Rodalies a Calafell. En concret, segons ha indicat la mateixa entitat de transport, el succés ha tingut lloc al voltant de les nou de la nit, quan un comboi de la línia R15 que cobria el trajecte entre Riba-roja d'Ebre i l'estació de França de Barcelona ha atropellat mortalment una persona a la sortida del baixador de Calafell. 

El succés ha obligat a interrompre la circulació de trens entre Sant Vicenç de Calders i Cunit, cosa que ha provocat importants retards, de més de 30 minuts, tant a la línia R15 com a altres línies de Rodalies, com l'R16 o l'R13. 

Al voltant de la una de la matinada, s'ha restablert la circulació entre les poblacions de Cunit i Sant Vicenç de Calders per una sola via i, més tard s'han pogut reobrir les dues vies. Progressivament els trens han anat recuperant el seu horari habitual i des de primera hora del matí d'aquest dilluns tots els combois circulen amb normalitat i dins del seu horari. A causa de l'atropellament mortal, el tren va quedar aturat i, segons apuntava el 'Diari Més', unes 270 persones que viatjaven amb aquell comboi van haver de baixar del tren i pujar en un altre per tal de continuar el viatge. 

El darrer atropellament mortal, a Cambrils el passat juliol

El darrer atropellament de tren mortal a les comarques de Tarragona va tenir lloc a principis del passat mes de juliol, el dia 4, quan va aparèixer un cadàver a les vies del tren entre Cambrils i Mont-roig del Camp. La víctima va resultar ser una dona de 75 anys amb principis d'Alzheimer que havia desaparegut el matí del dia anterior a Cambrils. 

"AGENDA: Tot a punt a la Bisbal del Penedès per una setmana intensa de Festa Major" "Bonastre pateix una onada d'actes vandàlics en pocs dies"