Un veí de Cunit de 69 anys que va caure al torrent sobreviu els forts aiguats de la nit

L'home estava desaparegut des del diumenge a la tarda, i ha estat trobat aquest dilluns al matí
Vista aèria de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

Agents de la Policia Municipal de Cunit han localitzat i rescatat, gràcies a la col·laboració ciutadana, un veí del municipi que havia desaparegut aquest diumenge 11 d'agost a la tarda. L'home, de 69 anys, ha estat trobat aquest matí de dilluns en una zona boscosa situada al darrere del camp de futbol municipal. Segons han explicat des de l'Ajuntament de Cunit, l'home havia caigut al torrent de Sant Antonio, però sortosament va quedar retingut per l'abundant vegetació i no va arribar a tocar la mateixa riera. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quan els agents de policia han trobat l'home, aquest estava conscient, però presentava símptomes evidents de deshidratació i moltes ferides superficials, que estaven pendents encara de valoració mèdica. El rescat no ha estat senzill, a causa dels aiguats que han caigut durant aquesta passada matinada, que han estat molt intensos a la zona de Cunit, així com a tot el litoral del Baix Penedès i el Garraf.

Sobreviu a la tempesta elèctrica i els forts aiguats

De fet, un dels aspectes que més preocupava era el fet que el veí hagués passat tota la nit a la intempèrie amb la tempesta elèctrica i els forts aiguats que han caigut a la zona. Cunit, amb un registre de 56 litres per metre quadrat, ha estat un dels municipis més afectats per les plujades. Però l'home ha sobreviscut a aquestes situacions climatològiques tan adverses, i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

En les tasques de rescat hi han pres part els Bombers de la Generalitat, la policia local de Cunit i els tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). També s'ha comptat amb la col·laboració ciutadana, com han explicat des del consistori cunitenc. La tempesta de la nit també ha afectat la línia de Rodalies que passa per Cunit i Calafell, ja que diversos arbres han caigut al mig de la via. A quarts de vuit del matí s'ha pogut restablir el pas de trens per la línia.

"El Mercat Medieval de Calafell serà sense animals aquest any" "🎙ENTREVISTA: Parlem amb Kenneth Martínez, el nou alcalde del Vendrell"