Troben en bon estat la menor que va desaparèixer al Vendrell el dilluns

Els Mossos han avisat a la família que l'havien localitzat a Barcelona

 

La menor de 13 anys del Vendrell que estava desapareguda des del passat dilluns 18 de febrer ja ha estat trobada aquest dijous 21. Segons ha confirmat la família a Tarragona Digital, els Mossos d'Esquadra s'han posat en contacte amb els pares per informar-los que la nena ha estat trobada «en bon estat» a Barcelona. Els pares s'han desplaçat cap a la capital catalana per fer-se càrrec de la nena.

Desapareguda des del passat dilluns

La Yusraf havia estat vista per últim cop el dilluns a les 18.30 hores a la zona on hi ha el supermercat Carrefour del Vendrell. Allà havia tingut una breu discussió amb la seva mare, i després la nena ja no havia tornat a casa. La família va denunciar la seva desaparició als Mossos d'Esquadra i va començar una campanya a través de les xarxes socials per trobar la nena, que duia l'uniforme de l'escola Sagrat Cor, on cursa primer d'ESO a l'institut.  

Finalment, dos dies i mig després de la desaparició, la nena ha estat localitzada a la zona de Barcelona, segons sembla en bon estat, encara que no s'han donat més detalls sobre els motius de la desaparició. Des de la família han agraït l'ajuda de tots els ciutadans durant aquests dies a l'hora de compartir les imatges de la nena, que han permès que hagi estat localitzada a Barcelona.

Una desaparició a Reus i un assalt a Masllorenç

Una altra desaparició que hi ha hagut aquesta setmana a Reus ha acabat amb pitjors notícies, ja que el noi de 30 anys que estava desaparegut des del dilluns va ser trobat aquest dimecres 20 de gener sense vida a les Borges del Camp. El cos del jove no mostrava signes de criminalitat ni d'accidentalitat. Per altra banda, els Mossos segueixen investigant el possible assalt a un domicili de Masllorenç que es va produir aquest dimarts al vespre, i que ha fet que dos veïns del municipi, pare i fill, hagin hagut de ser ingressats en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

"Troben una gran plantació de marihuana a un habitatge de Segur de Calafell" "Els actes del Carnaval de la Bisbal del Penedès"