El Vendrell aprova un ajut per a autònoms i petites empreses

És un ajut màxim de 600 euros relatiu al mes de març

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat l'aprovació d'un ajut de fins a 600 euros per a tots aquells treballadors autònoms i petites empreses de fins a quinze treballadors que hagin patit una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència de l'estat d'alarma decretat pel coronavirus. El consistori ha habilitat una partida de 100.000 euros per donar aquesta ajuda.

Des del govern local expliquen que l'ajut és per aquelles petites empreses o autònoms que facin la seva activitat comercial, industrial o de serveis al terme municipal del Vendrell. Les que tinguin domicili fiscal al municipi, però facin l'activitat de treball fora, en queden excloses.

 

Acreditar una reducció dràstica de la facturació 

Per accedir a l'ajut s'ha d'acreditar que hi ha hagut un cessament de l'activitat o una reducció «dràstica i involuntària de la seva facturació corresponent al mes de març del 2020, en comparació amb el mateix període de l'any anterior». L'ajut s'entregarà fins que s'esgoti i és compatible amb altres prestacions que donen altres administracions.

Es pot sol·licitar a la seu electrònica de l'Ajuntament del Vendrell, emplenant el model normalitzat i aportant la documentació requerida, un cop estigui la convocatòria publicada oficialment a la pàgina web Covid-19 al Vendrell, en el seu apartat de Mesures econòmiques.

"En suspens les obres per arreglar els desperfectes del temporal Glòria al Francàs" "Pobles del Baix Penedès contracten vigilància privada per fer complir el confinament"