El Vendrell cancel·la la Festa de la Bicicleta i la Romeria de maig

Des del consistori apunten que, inclús sense confinament, no hi hauria temps material per a preparar-los

L'Ajuntament del Vendrell ha informat aquest dimecres 8 d'abril que s'han cancel·lat dos importants actes que tenen lloc el mes de maig al municipi, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Així, aquest 2020 no se celebraran ni la Romeria de maig, que fa la Junta d'Extremadura, ni la Festa de la Bicicleta, que enguany estava programada pel 31 de maig.

Sense temps per a preparar-los

El regidor de Festes de l'Ajuntament, Christian Soriano, ha explicat a TarragonaDigital que s'ha decidit cancel·lar els dos actes perquè la situació actual no permetria tirar-los endavant. Així s'ha acordat amb la Junta d'Extremadura i amb les AMPAS de les escoles, que fan les carrosses per la Festa de la Bicicleta. 

En aquest sentit, s'ha descartat ajornar la Festa de la Bicicleta per més endavant, per la manca de temps per fer-la abans que acabi el curs. «Inclús en el millor dels casos, que el maig ja poguéssim estar al carrer, no hi hauria temps material per fer les carrosses abans de l'estiu», ha admès Soriano. Així doncs, els vendrellencs hauran d'esperar a l'any 2021 per gaudir d'aquests actes.

"🌹 La Bisbal del Penedès impulsa un concurs virtual de Sant Jordi" "El Baix Penedès reforça l'atenció a víctimes de violència masclista durant l'estat d'alarma"