NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

El Vendrell viurà el festival de Cultura Urbana més internacional i més participatiu

La plaça Nova és l'epicentre d'un esdeveniment plenament consolidat

 

El Vendrell viurà aquest dissabte 28 de setembre la novena edició del festival de Cultura Urbana, un esdeveniment impulsat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament que se centra en les arts més urbanes, com el grafit, la música rap o el break-dance. El Cultura Urbana 2019 manté la línia ascendent dels últims anys, que l'han portat a consolidar-se com un festival de referència a la regió en aquest àmbit.

Concurs de break amb una alta participació internacional

Un dels apartats on això serà més evident és al concurs de break, que comença a les 17.00 hores a la plaça Nova. Jandro Rodríguez, impulsor del certamen de break-dance, destaca que aquesta serà l'edició «amb més participació i amb una presència més gran de concursants internacionals». Dels 50 inscrits que ja hi ha, gairebé la meitat són de fora de l'Estat espanyol. També el jurat estarà format per experts procedents de països com Itàlia o Bèlgica, i el DJ serà de Taiwan.

Es mantenen les modalitats de 'Kids' per nens, la 'B-Girl' per noies, i la categoria principal, classificatòria per anar a competir al 'Master of the Undergorund' dels Estats Units. Després del concurs de break serà el torn de la batalla de galls, on les rimes dels participants seran les protagonistes. «Mirem de donar més valor a la creativitat que no als simples insults, que els poden fer qualsevol», destaca Jandro.

Concurs de grafits a la via verda

El Cultura Urbana 2019 haurà començat però el dissabte al matí, amb el concurs de grafits que es farà a partir de les 09.30 hores a la via verda que uneix el centre amb la platja de Sant Salvador. Els grafits es faran a les parets de contenció que hi ha entre la via verda i la via del tren, i el concurs s'allargarà fins a les 18.00 hores.  

"L'Ajuntament de Calafell nomena els sis càrrecs de confiança per aquest mandat" "🔪 Baralla a navalla entre dos homes al Vendrell"