El Vendrell preveu fer actes «testimonials» pel Turismar o les festes d'estiu

També es busca la manera de fer el concert del centenari de l'Orquestra Pau Casals

L'Ajuntament del Vendrell preveu fer actes «testimonials» per la fira Turismar de Coma-ruga, les festes del barri i la Festa Major de Santa Anna. L'alcalde del municipi, Kenneth Martínez, ha explicat a aquest mitjà que, per ara, el consistori descarta cancel·lar de manera definitiva aquests esdeveniments, per bé que avisa que només es faran alguns actes «testimonials» que no impliquin la presència de públic.

«Encara estem esperant a l'evolució de les següents setmanes i a tenir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, però la idea és poder mantenir alguna mena d'activitat no tant per la festa en sí, sinó com una manera de mostrar un esperit de superació», ha apuntat Martínez. En aquest sentit, el batlle ja ha avisat que aquestes festes seran «molt diferents» dels altres anys, però encara no s'han fixat els detalls. «Tenim diverses opcions però hem d'esperar les indicacions que ens donin», ha afegit.

Actes «modestos econòmicament» 

Sigui com sigui, l'alcalde del Vendrell ja ha avançat que seran actes «molt modestos econòmicament», ja que el gruix del pressupost que es destinava a aquestes fires i festes es redirigirà cap a línies de suport per als Serveis Socials i l'economia local. El Vendrell sí que ha confirmat ja la cancel·lació del Festival Internacional de Música Pau Casals, per bé que es manté l'esperança de poder fer el concert del centenari de l'Orquestra Pau Casals, tot i que amb unes altres circumstàncies. 

"Impulsen diverses millores a la xarxa elèctrica de Cunit" "Un carrer, dues fases diferents: La dramàtica realitat de 2 pobles de Tarragona"