El Vendrell reobre les instal·lacions esportives municipals de manera esglaonada

S'han establert mesures de seguretat i higiene
Un treballador desinfecta les escales de la piscina | cedida

La Regidoria d'Esports del Vendrell ha estat preparant, durant les darreres setmanes, el Complex Esportiu Municipal Camp d'Esports (CEM Camp d'Esports) per poder-lo reobrir dilluns vinent, 8 de juny, amb totes les mesures dictades les autoritats sanitàries i per tal que els treballadors i els abonats puguin fer les activitats d'una forma segura i agradable. 

La reobertura es farà de manera esglaonada, començant pel CEM Camp d'Esports per la seva amplitud i pels circuits d'accessos diferenciats dels quals disposa. Així doncs, aquest dilluns, 8 de juny, s'obrirà al públic de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20h, i de 10h a 13h els caps de setmana. Durant aquesta primera setmana, els abonats podran visitar la instal·lació per veure les mesures de seguretat que s'han implementat i per rebre les explicacions pertinents del web que s'ha dissenyat per poder fer reserves online. 

La setmana següent, a partir del 15 de juny, els abonats podran gaudir de 72 activitats a la setmana, a més de la sala de fitness i càrdio i de la piscina.  La reserva de les activitats, sala de fitness i piscina s’haurà de realitzar per la web amb una antelació màxima de 72 hores. A partir d’aquesta data, l’horari de la instal·lació serà l’habitual: de dilluns a divendres, de 6.30h fins a les 22h; els dissabtes, de 9h a 14h i de 16h a 20h, i els diumenges, de 10h a 14h.

S'ha instal·lat senyalització amb informacions clares perquè els abonats es puguin moure amb seguretat i s'ha incrementat la neteja. A més, a la sala de fitness es faran torns de 90 minuts d'entrenament, amb una limitació de 20 persones en cada franja horària.

Les classes de ciclo indoor es traslladen al pavelló municipal | cedida

Les activitats dirigides es traslladen d'espai

Les activitats dirigides es desenvoluparan en 3 grans espais per garantir la seguretat. El ciclo-indoor, s’ha traslladat al Pavelló Municipal on s’ha creat una espaiosa sala amb una capacitat de 20 abonats, en fase 3, i que s’anirà incrementant fins a 35 d’acord amb les indicacions que marquin les autoritats sanitàries per la nova normalitat. Es disposarà d’un espai de 7 metres quadrats per cadascun dels usuaris que donarà llibertat de moviment i total seguretat. Abans i després de l’activitat s’hauran de netejar les bicis per garantir la pròpia seguretat i la de la resta d’usuaris. La resta d’activitats es desenvoluparan entre la sala 1 i la sala 2, en les quals també es disposarà d’amplis espais delimitats per cadascun dels usuaris.

Pel que fa a la piscina, es podrà accedir a partir del dia 15 de juny i es disposarà de 60 minuts d’entrenament que s’hauran de reservar prèviament. A més, el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell obrirà el 8 de juny per a la pràctica de pàdel i tennis.

Els aforaments, que s’han realitzat en base al document aprovat pel Comitè tècnic del Pla PROCICAT del 2 de juny, són els següents:

  • Sala fitness i càrdio: 20 persones
  • Piscina: 20 persones
  • Sala ciclo-indoor: 20 persones
  • Sala 1: 12 persones
  • Sala 2: 12 persones

"El Museu Pau Casals del Vendrell reobre amb mesures de seguretat" "La Bisbal del Penedès explica com serà el seu Casal d'Estiu 2020"