El Vendrell ja té a punt la Trobada de Tions i la cursa Sant Silvestre 2019

La trobada comptarà un cop més amb el Mercat Solidari de Nadal
Imatge d'arxiu d'una Trobada de Tions. | Àngel Ullate
 

Les festes de Nadal s'apropen i el Vendrell va presentant les diferents activitats que no poden faltar durant aquests dies. Una d'elles, que ja arriba als cinc anys de vida, és la Trobada de Tions del Vendrell, que es farà el dissabte 21 de desembre a la plaça Nova, de les cinc a les vuit de la tarda. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 15 de desembre o fins que s'esgotin les 80 places disponibles. Per apuntar-se cal enviar un correu a aligadelvendrell@gmail.com.

Junt amb la trobada es farà el Mercat Solidari de Nadal, en el qual hi haurà entitats com Càritas Parroquial, la Ballaruga, la Creu Roja i la Delegació de la Lliga Contra el Càncer al Vendrell. Tampoc hi faltarà l'acompanyament musical en directe a càrrec de Les 3 Claus Musicals i la coral El Petit Estel, gràcies a la col·laboració del Comerç del Vendrell. En finalitzar la trobada s'entregarà el premi especial 'Tió de l'any' al que sigui més votat pel públic. 

La Sant Silvestre, el dia 26

Un altre esdeveniment habitual del Nadal que s'ha presentat al Vendrell és la cursa Sant Silvestre, que serveix per tancar l'any. La novena edició de la cursa es farà el dijous 26 de desembre al matí, pels carrers del centre de la ciutat, i està organitzada per Runners el Vendrell, amb el suport de la regidoria d'Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Les inscripcions es poden fer fins al 21 de desembre a través de la pàgina web de la Sant Silvestre del Vendrell, i tenen un cost de cinc euros.

També es podran fer el mateix dia 26, tot i que hi haurà un recàrrec de dos euros. Dels cinc euros de la inscripció normal, dos es destinen a 'Nassos Contra el Càncer', mantenint el caràcter solidari de la iniciativa. Com ja s'ha fet en altres ocasions, aquells participants que vagin disfressats podran optar a un premi a la disfressa nadalenca més original. Les curses infantils començaran a les deu del matí, i la cursa de cinc quilòmetres, a les 10.30 hores.

La Sant Silvestre 2018 del Vendrell. | Runners el Vendrell

"Calafell farà obres per arreglar l'interior de l'antic mercat de Segur" "El Ço del Botafoc fa un concert de 'Nadales de Pessebre' al Vendrell"