Autokolecció presenta els 5 principals avantatges de comprar un cotxe seminou

Si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, Autokolecció us ofereix una àmplia gamma de seminous
Autokolecció ofereix vehicles seminous al millor preu | autokolecciotarragona

 

Quan pensem en renovar el nostre vehicle podem barallar dues opcions principals: comprar un de nou o aprofitar-ne un de segona mà. El cert és que, entre una opció i una altra, existeixen diverses possibilitats que poden satisfer les vostres necessitats de manera completa. Una d'aquestes són els cotxes seminous, els quals presenten un nombre relativament baix de quilòmetres i, a més, es troben en perfecte estat per a continuar sent utilitzats. 

Autokolecció ofereix un ampli ventall de vehicles seminous de primeres marques perquè trobeu el que més s'ajusti a allò que esteu buscant. Així doncs, si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, no dubteu en visitar qualsevol dels seus concessionaris i deixar que els seus professionals us assessorin. 

Els 5 principals avantatges dels vehicles seminous

1. El preu

Donat el fet que el vehicle seminou és de segona mà, el seu preu disminueix notablement. Cal remarcar que, aquest fet no es sinònim d'avaries i futures inversions en el cotxe. Per aquest motiu, és important que compreu el vostre seminou en un concessionari de confiança, el qual us garantirà el correcte funcionament d'aquest. Així doncs, podeu trobar veritables gangues que combinin qualitat i preu d'una manera increïble.

2. Diversitat de models

Comprar un cotxe nou significa poder escollir tant el model com les seves característiques. Però, què passa si el model que us interessa ja no es fabrica? Per aquest motiu, els vehicles de segona mà esdevenen una gran oportunitat d'aconseguir aquell model que sempre heu volgut. Així doncs, si —per exemple— sou uns fanàtics dels clàssics, podreu buscar entre una amplia gama de seminous.

3. Ràpida adquisició

Al tractar-se d'un cotxe que ja està creat, resulta molt més ràpid el tràmit de comprar-lo. Així doncs, només caldrà netejar-lo, posar-lo a punt i tramitar el canvi de nom del vehicle per tal que els seus nous amos puguin utilitzar-lo. D'aquesta manera, us estalviareu els llargs mesos d'esperes i d'impaciència per a poder gaudir del vostre cotxe.

4. Pots disposar de recanvis amb més facilitat

Encara que pugui semblar il·lògic, els cotxes nous presenten més dificultats a l'hora de buscar recanvis de les seves peces en estoc. D'aquesta manera, és probable que us quedeu sense cotxe uns dies si necessiteu canviar-ne alguna. En canvi, els cotxes de segona mà, al no ser de nova producció, tenen suficients recanvis en el mercat per a poder agilitzar la reparació.

D'altra banda, tots els vehicles presenten una major possibilitat d'avaria durant els primers tres o quatre anys, ja que és quan poden sorgir defectes de fabricació. En el cas dels cotxes de segona mà, com aquest temps ja ha passat, la probabilitat disminueix notablement.

5. Reducció d'impostos

Per un cotxe de segona mà, únicament haureu de pagar l'Impost de Transmissions Patrimonials (ITP). En canvi, amb un de nou també haureu de pagar l'impost de matriculació i, per descomptat, l'IVA del 21%.

"😲AGENDA: Encara no heu anat al Nomad Festival? Foodtrucks, parades i música!" "‼Busqueu una empresa de neteja? Això us interessa!"