6 atraccions de PortAventura aptes per a tots els públics

 

Els parcs d'atraccions són indrets que la gent associa amb l'adrenalina i amb les emocions fortes. Malgrat tot, no totes les persones són addictes a les sensacions extremes, hi ha una massa de públic que prefereix gaudir de la tematització de l'espai o de les atraccions d'intensitat moderada. Un dels referents relatius als parcs d'atraccions del nostre país és sens dubte PortAventura, un indret màgic que l'any vinent celebrarà el seu vint-i-cinquè aniversari. Els parcs d'atraccions i les muntanyes russes són elements que han captivat la societat des de fa molts anys. I aquests no s'han plasmat només en aquests espais sinó que també han aparegut en els contextos més inversemblants, com per exemple a màquines recreatives amb elements tematitzats relacionats amb aquest univers.

Com hem esmentat anteriorment, PortAventura és un parc referencial, i no disposa només d'atraccions intenses, sinó que la seva polivalència el converteix en un espai apte per a tota mena de públics. Avui us acostarem algunes de les atraccions més divertides del parc i que alhora disposen d'una intensitat lleu o moderada, destinades a totes aquelles persones que vulguin acostar-se al parc però dubtin en relació a les emocions fortes.

La primera atracció d'aquesta llista és tot un clàssic: Grand Canyon Rapids. Conegut popularment com "els ràpids", aquesta atracció proposa un viatge en una barca circular per un espai aquàtic que simula el Gran Canó del Colorado. Els seus canvis de ritme vertiginosos i l'aleatorietat a l'hora de mullar-se, la converteixen en una experiència molt divertida. A vegades fa més por quedar ben xop que no pas caure per un descens en picat. Una atracció que us encantarà.

La segona atracció de moderada intensitat també es troba a la zona del Far West: Silver River Flume. Es tracta d'un descens de tres baixades aquàtiques a bord d'una petita embarcació que simula un tronc. La seva història intenta representar el camí que segueix la fusta a la serradora abans de ser utilitzada com a element constructiu. Dibuixa una muntanya russa d'aigua que acaba amb un descens de 16 metres. Es tracta d'una atracció molt familiar que ajudarà a les persones amb vertigen a entrar en contacte amb la sensació de caiguda al buit.

Seguint el nostre viatge aquàtic, toca parlar del Tutuki Splash. Un dels altres referents del parc, aquesta atracció simula un descens per un volcà que acaba amb una caiguda de 15 metres a uns 56 kilòmetres per hora. Disposa d'una primera baixada de poca intensitat que introdueix el recorregut. La frondosa i densa selva de la Polinèsia convida als seus visitants a viure una experiència passada per aigua.

Si opteu per visitar el parc en temporada baixa o mitjana, és a dir, fora del període estival, podreu gaudir de moltes atraccions que no basen la seva experiència en l'aigua. Una de les preferides de tots els públics és el Diablo: Tren de la Mina. Potser és una de les atraccions que millor combinen la diversió i l'adrenalina de baixa intensitat. És una muntanya russa típica que representa una mina de plata maleïda que busca nous treballadors. El seu recorregut és molt llarg i no presenta cap mena de baixada ni de desnivell brusc que pugui generar una sensació forta. El recorregut final ens possibilita afrontar una corba molt tancada que es sobrepassa a molta velocitat. Aquesta atracció pot servir d'introducció al món de les muntanyes russes a totes aquelles persones que vulguin provar-ho per a notar les sensacions que s'hi experimenten. Repetireu segur.

 

Finalment, si cap plat del nostre menú particular us ha fet entrar la gana, us acostem dues propostes finals: el tren de vapor i el vaixell. Aquests dos mitjans de transport ens possibiliten realitzar una visita pel parc per a conèixer tots els seus indrets. El recorregut que segueix el tren és altament satisfactori, ja que podreu endinsar-vos en algunes zones que el camí a peu no ho permet, com ara travessar la gran muralla xinesa i obtenir una vista del Dragon Kahn espectacular. El vaixell ens permet viatjar des de la Mediterrània fins a la Xina, creuant la Polinèsia. Una experiència que també val la pena gaudir.

"👉 LLISTA: 5 avantatges de comprar un cotxe seminou!" "😲AGENDA: Encara no heu anat al Nomad Festival? Foodtrucks, parades i música!"