Tot a punt per una nova edició del Mercat de Nadal del celler Buil & Giné, al cor del Priorat

Degustacions, cursos, tallers infantils i descomptes en un entorn idíl·lic de vinyes i natura, els dies 6 i 7 de desembre
El celler Buil & Giné , a la Vilella Baixa, celebra per 9è any consecutiu el seu Mercat de Nadal els dies 6 i 7 de desembre   | Buil & Giné

Aquest pon de desembre, els dies 6 i 7, el celler Buil & Giné celebra la novena edició del seu Mercat de Nadal amb una proposta completa d'activitats per a tota la família. Un Mercadet únic on podreu gaudir dels millors vins, caves i productes de proximitat, per aquestes festes i que us sorprendran per la seva gran qualitat.

Un Mercat de Nadal únic

Així doncs, tant divendres com dissabte, de deu del matí a set de la tarda, el 9è Mercat de Nadal del celler Buil & Giné, us oferirà la possibilitat de degustar gratuïtament els millors vins i caves de la mà dels seus productors, amb la possibilitat d'adquirir-los amb descomptes especials del fins al 30%. Durant les dues jornades també s'hi podran realitzar visites guiades gratuïtes. 

Un espai que també comptarà amb dos cursos de tastos de vins a les 11.00 hores i a les 17.00 hores - reserva prèvia -, tallers de manualitats per als més petits de la casa, al llarg de tot el dia. Juntament, amb els millors productes de proximitat, pernils d'aglà, embotits, patés, formatges artesans, torrons, dolços, mel, joies, plantes nadalenques i molt més.

Tot plegat un mercat de Nadal únic, on la vinicultura, la gastronomia i l'entorn es conjuren a la perfecció per convertir-se en la millor proposta per aquest cap de setmana de desembre.

Celler Buil & Giné, al cor del Priorat, destaca pel seu enoturisme en un entorn idíl·lic de vinyes i natura | Buil & Giné

Dinars, estades i tota mena d'activitats

A mig camí entre Gratallops i la Vilella Baixa, al cor del Priorat, el celler Buil & Giné s'alça majestuós en un paratge idíl·lic de vinyes, naturalesa i aire pur. Una terra que viu i beu del vi des de fa generacions i que de la mà d'aquest celler us ofereix tota mena d'experiències culturals, gastronòmiques i enoturístiques.

D'aquesta manera, el Celler Buil & Giné us permet participar d'activitats organitzades, destinades a tota mena de públics, des de gimcanes familiars, a visites i tastos, la possibilitat de convertir-se en enòleg per un dia o crear una jornada personalitzada al vostre gust.

No us perdeu tampoc el plaer de gaudir dels seus serveis d'hostaleria, amb un restaurant de luxe, carregat dels millors productes de proximitat, i la possibilitat de passar la nit en un paisatge paradisíac sota un cel estrellat espectacular.

Trobareu tota la informació a la pàgina web del Celler Buil & Giné, al telèfon 977 839 810 o contactant a través del correu electrònic enoturisme@builgine.com.

"SOREA crea un nou portal de divulgació i conscienciació sobre l'aigua" "‼US INTERESSA: Els essencials per aquest Black Friday a Reus"