Batman i el seu Tour fan parada al Parc Central per celebrar el 80è aniversari

El superheroi més llegendari del món arriba al centre comercial de Tarragona del 6 al 16 de novembre amb diferents activitats per a tots els públics

Aquest 2019 és un any especial per Batman, el personatge de ficció de còmics de l'editorial DC Còmics, que va tenir la seva primera aparició l'any 1939. En aquests vuitanta anys Batman ha esdevingut un dels superherois més llegendari del món. De manera que, no mereix menys que celebrar el seu vuitantè aniversari amb un gran Tour, un espectacular esdeveniment que se celebrarà en exclusiva a dotze centre comercials on es podrà viure una experiència única relacionada amb aquesta llegenda.

Parc Central, el centre comercial de referència de la província de Tarragona, és un dels centres que acollirà el Tour i per aquest motiu, durà a terme diverses accions entre el 6 i el 16 de novembre. Aquestes accions es realitzaran a la planta 0 i la planta -1 del centre comercial amb l'objectiu que els fans del superheroi puguin gaudir d'actes que commemoren la celebració de l'home ratpenat.

Exposicions, videojocs, tallers, photocall virtual i molt més per celebrar l'aniversari

El fidel protector de la ciutat de Gotham celebrarà durant deu dies el seu aniversari, on es podrà gaudir d'una col·lecció exclusiva de sis figures, de mida real, que plasmen tota la trajectòria del conegut superheroi. Des del més clàssic, passant per Dark Night, Dawn of Justice o Batman Begins fins a la Liga de la Justicia. També hi haurà una exposició d'objectes característics com el seu mític vehicle - el Batmobile-, els gadgets més icònics, els seus amics i també els enemics. A més, l'espai comptarà amb una zona d'exposició on es podran descobrir els secrets del seu ampli univers i algunes dades curioses del personatge més emblemàtic de DC Còmics.

L'exposició, els tallers i els videojocs es podran trobar del 6 al 16 de novembre al Parc Central de Tarragona | Long Live The Bat

Al mateix temps que l'exposició del 80è aniversari, hi haurà activitats per a tots els públics. De manera que, petits i grans podran reviure i gaudir d'un repàs per la trajectòria del superheroi. Pels adults es prepararà una zona de videojocs, des dels més clàssics als més actuals i pels més petits hi haurà tallers i jocs perquè també puguin formar part d'aquesta celebració. Amb tot això, s'habilitarà un espai amb photocall, en el qual tots els visitants de Parc Central es podran fer fotos amb fons que simulen les escenes més emblemàtiques del còmic. D'altra banda, els cines Yemo tornaran a projectar el film Batman: la Lego pel·lícula amb motiu de la celebració, l'entrada d'aquesta tindrà un preu reduït de 3€.

  

Totes les activitats incloses en la commemoració de Batman – Expo 80è aniversari es podran gaudir de 17.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 12.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Per a més informació podeu entrar al web de Parc Central.

  

En definitiva, una oportunitat única per gaudir d'aquesta experiència que envolta la vida i l'obra d'un dels personatges de ficció més emblemàtics de DC Còmics. Felicitats i llarga vida a Batman!

"🔝Millora la teva vida i salut amb petits canvis en la teva alimentació" "🚐 Els millors llocs per dormir amb furgoneta al Camp de Tarragona"