La macrofesta de Cap d'Any de Reus posarà un bus gratuït pels assistents

La organització recomana utilitzar aquest servei i gaudir de la festa sense haver d'estar pendent del cotxe
Hi haurà sales amb diversos ambients a la festa de Cap d'Any de Reus. | Cedida

 

Cada cop falta menys perquè arribi una de les nits més especials de l'any. Si encara no teniu pla, a TarragonaDigital.com us hem elaborat una guia perquè escolliu la festa que més s'adapta als vostres gustos, tot i així, sens dubte aquest Cap d'Any el centre de totes les mirades serà la macrofesta del Pavelló Olímpic de Reus, Olympic New Year's Eve, organitzada per BandarraGroup i que comptarà amb un cartell ple de cares conegudes que faran ballar a tothom d'allò més.

Un dels avantatges d'aquesta macro festa de Cap d'Any a Reus també serà com arribar-hi: la organització posarà a disposició de tots els assistents dues línies de bus gratuïtes per anar i tornar fins al Pavelló Olímpic de Reus. Els busos gratis sortiran des del Parc Sant Jordi i des de la plaça de les Oques, i faran el camí tant d'anada com de tornada. De fet, un dels maldecaps que hi sol haver per Cap d'Any són els desplaçaments, ja que és una nit on la festa pot arribar a ser grossa i de cap manera s'ha d'agafar el vehicle si s'han consumit begudes alcohòliques.

És per això que BandarraGroup també recomana utilitzar les línies nocturnes dels autobusos de la Generalitat de Catalunya per desplaçar-se fins a la ciutat de Reus si sou de fora, i després aprofitar el bus gratuït que us deixarà a la porta de la macrofesta de Cap d'Any.

La festa de Cap d'Any per excel·lència aquest 2018 al Camp de Tarragona

La Olympic New Year's Eve comptarà amb un cartell protagonitzat per Henry Méndez, reconegut compositor i productor de la República Dominicana que compta amb diversos èxits a les seves espatlles, els quals han sonat ben fort per totes les sales i ràdios, com «Rayos de Sol», «El tiburón» o «Mi reina». Els coneguts DJ Jason Mata i el cantant i productor DRYAN també destaquen entre un cartell amb molts més noms, com  Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash, el DJ resident dels locals La Nuit i l'Hangar. Tot perquè la festa s'allargui fins a les set del matí!

La festa de Cap d'Any del Pavelló Olímpic de Reus serà un dels grans esdeveniments. | Cedida

 

Sales amb diversos ambients, VIP i moltes més sorpreses

A més de gaudir de la música, la festa de Cap d'Any al Pavelló Olímpic de Reus serà ideal per gaudir en tots els sentits, i és que hi haurà diverses sales perquè tothom trobi el seu ambient, així com moltes més sorpreses. També es donarà la benvinguda a l'estil novaiorquès, amb la mítica 'Ball Drop' —la bola que baixarà del sostre— amb un compte enrere que donarà pas al primer petó de l'any!

Més de 40.000 wats de so, zona chill out amb xurreria per recuperar forces, guardaroba, photocall per immortalitzar la nit, 'show dancers' i 'perfomance' seran alguns dels al·licients d'una nit de Cap d'Any per recordar.

El ritme de venda d'entrades és molt elevat, és per això que des de l'organització recomanen comprar quan abans els tiquets si no us voleu quedar sense lloc. A la pàgina web de BandarraGroup trobareu tots els detalls per comprar l'entrada de la festa de Cap d'Any de Reus amb preus que comencen a partir dels 20 euros, però també hi ha diverses modalitats de paquets amb consumicions i altres avantatges. Seguiu totes les novetats de la Olympic New Year's Eve al seu perfil a Instagram.

"ENTREVISTA: Gerard Pérez obre una escola de ball a Zona Fitness Torredembarra" "AGENDA: Tot el que no et pots perdre aquest pont de desembre a Tarragona!"