Cal Magret: Conca, ànima i gastronomia. Un nou projecte gastronòmic amb gust de territori.

El restaurant situat a Montblanc ofereix cuina autòctona i de mercat
Un restaurant de cuina de mercat i territori a la Conca de Barberà | Cedida

Avui dia amb la mirada posada a la globalització, val la pena descobrir projectes que mantenen l'essència del territori i de la proximitat, que posen l'ànima en allò que fan i que són fidels al seu entorn. És el cas de Cal Magret, un restaurant de Montblanc a la Conca de Barberà on la gastronomia, es fusiona amb el seu entorn. Sense anar més lluny, l'essència de la Conca en un tast.

A Cal Magret ho tenen clar, la filosofia de la Núria, gerent del local i ànima del projecte, és oferir una experiència gastronòmica de sensacions única i de territori. A la cuina del restaurant tan sols es treballa amb productes de proximitat, frescos, de temporada i de primera qualitat per tal d'aconseguir sabors purament tradicionals, autòctons i amb regust de territori.

Una proposta gastronòmica de temporada

Cal Magret tenia una aposta i era la d'elaborar una cuina tradicional autòctona i de mercat, amb productes frescos, de temporada i, per descomptat, de la Conca. Uns fogons que cuinen la cultura d'aquesta comarca envoltada de patrimoni, vinyes i natura. Aquesta passió pel territori els porta a entendre la seva feina de manera natural i necessària per preservar els sabors i el futur dels productes autòctons i de qualitat.

Una proposta gastronòmica de temporada | Cedida
 

Per tal d'apreciar al detall la seva gastronomia la seva cuina es basa en diferents menús dinàmics formats per diversos plats a escollir tots ells de temporada i elaborats amb productes frescos i de proximitat. Disposen d'una proposta de diari, de dilluns a divendres al migdia, d'un menú festiu i d'un menú festiu nocturn, pels caps de setmana i festius. A banda d'aquestes propostes gastronòmiques, fora de carta, us podreu trobar que el xef del restaurant us proposi algun dels seus suggeriments del dia. Els més petits també podran gaudir de la cuina de territori i els sorprendran amb una proposta molt especial. A més, tots els plats de la carta estan disponibles per emportar-se. També hi trobareu opcions de menús pels dies més especials, com el menú de Sant Joan. Podeu veure la seva oferta al detall a través del seu web.

Un maridatge singular i ple de sensacions

Per arrodonir aquest viatge gastronòmic per la Conca de Barberà, al celler del restaurant hi podreu trobar referències de vins i caves autòctons. Vins i caves delicats, sorprenents i amb DO Conca de Barberà que han estat escollits personalment per la Núria per tal que maridin perfectament amb les propostes gastronòmiques de Cal Magret. Un maridatge de sensacions molt especial i sorprenent que completa aquesta particular proposta gastronòmica.

Un maridatge perfecte que completa aquesta magnífica proposta gastronòmica. Vinyes velles, orígens, història, ànima i passió pel producte. Sens dubte, un maridatge de sensacions en estat pur.

Cal Magret ofereix menús per a cada ocasió | Cedida
 

Els horaris del restaurant són: dilluns, dimarts, dijous, divendres i dissabtes de 13.00 a 15.30 hores i els divendres i dissabtes també obren a la nit de 20.30 a 23.30 hores. El dimecres tanquen per descans setmanal. El restaurant Cal Magret està situat al carrer Fra Anselm Turmeda, 8 43400 de Montblanc, Tarragona. I podeu fer reserves, a través del telèfon 877 669 285 - 722 560 871 o bé al correu restaurant@calmagret.es i al seu web www.calmagret.es.

"Novetat: Arriben dos concessionaris Kia Garancar a Reus i Tarragona" "Participeu: Celebreu una de les reobertures més esperades amb curses de karts a Salou!"