El Celler Masroig presenta la imatge del Vi Novell 2018 amb una gran festa

La tradicional Festa del Vi Novell, que enguany se celebra el dissabte 17 de novembre, donarà la benvinguda al primer vi de la temporada

 

Per Tots Sants, per Sant Martí, el temps i el fred conviden al recolliment, a la trobada, i una copa de bon vi sempre n’és bona companyia. Ben entrada la tardor, i ja és tradició arrelada, arriba la Festa del Vi Novell del Celler Masroig per celebrar, brindar i donar la benvinguda al primer vi de la temporada.

El 17 de novembre, el Celler Masroig presenta nou vi i nova imatge

El 17 de novembre, el Celler Masroig presentarà en societat el seu nou Vi Novell, amb nova gràfica i esperit, i amb una imatge vinculada amb la dita «A cada porc li arriba el seu Sant Martí». Una etiqueta moderna, sintètica i satírica, la unió de dos conceptes, santament porcins, d’un vi negre que marida a la perfecció amb la carn de l’animal més noble i aprofitat.

Una festa gratuïta amb concert de Germà Negre

Com cada any, el celler celebrarà una gran festa, una vetllada gratuïta que comptarà amb la presència del músic Joan Reig, convidat i padrí d’honor, qui donarà la benvinguda al nou vi a través del tradicional pregó. A més, la 9a Festa del Vi Novell seguirà al ritme de Germà Negre i el seu nou disc, 'Molt de porc i poca salsitxa'. Música, ball i gastronomia en un vespre que ho tindrà tot per passar-s'ho bé.

La Festa del Vi Novell canvia d'horari pensant en un públic més ampli

La 9a Festa del Vi Novell del Celler Masroig, el 17 de novembre, s’avança a la foscor dels vespres tardorencs i, talment com el debat recurrent, canvia d’hora. A partir de dos quarts de set de la tarda, el celler de la DO Montsant obrirà les portes a tots els públics i mostrarà als assistents el seu nou esperit, en forma de vi jove i renovat.

El músic Joan Reig serà el padrí del Vi Novell 2018 | Celler Masroig

 

Producció limitada, 10.000 ampolles del Vi Novell 2018

Tal com expliquen, contents i orgullosos, el Celler Masroig aposta any rere any pel seu Vi Novellamb determinada voluntat de mantenir vives les tradicions i la identitat de la terra i el territori. Una producció limitada de 10.000 ampolles donaran fe d’aquest compromís, a través d’un vi que defineixen com a «fresc, afruitat i honest; vellutat i amb notes de llaminadures».

Bandarra, popular i amic de la gresca, el vi novell d’enguany, en plena harmonia amb la seva imatge i el seu esperit més actual, resulta d’un cupatge de varietats de garnatxa i carinyena, elaborat totalment mitjançant la maceració carbònica, una tècnica on els raïms sencers fermenten a temperatures altes, fins als trenta graus, i sense l'entrada d'oxigen.

Nou vi, nova web

La web oficial del Vi Novell 2018 també està d’enhorabona. El Celler Masroig estrena la plataforma vinovell.cat, renovada, moderna i actualitzada, per facilitar la navegació i la cerca de continguts. Estètica, funcionalitat i equilibri al servei de la comoditat i la informació.

"AGENDA: Tot allò que no et pots perdre aquest cap de setmana!" "ATENCIÓ: Aquest divendres s'inaugura 'Sabana', la nova discoteca de Reus!"