NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

5 consells que has de tenir en compte per a la correcta neteja i desinfecció del teu vehicle

Augusta Car Hyundai et porta unes recomanacions útils per tenir especial cura i mantenir les mesures de neteja i desinfecció durant la desescalada

Ens trobem de ple en la desescalada d'aquest confinament i ara, més que mai, és quan hem de tenir cura de les mesures de seguretat per evitar que hi hagi un rebrot. Els protocols s'adapten a cada situació, persona i moment. Però, també hem de tenir present que la mobilitat va augmentant cada dia i a poc a poc, estem recuperant els hàbits de conduir i agafar el nostre vehicle de nou, diàriament.

És imprescindible que el nostre vehicle passi per un procés de neteja i desinfecció constant, per tal d'evitar contagis i de retruc tenir cura de la nostra salut.

Consells útils per cuidar la teva salut i mantenir el vehicle desinfectat

Augusta Car Hyundai vol ajudar-te a tenir cura de la teva salut. Per això ens dóna una sèrie de consells, perquè tinguem clar què hem de fer i què no hem de fer, durant el procés de neteja i desinfecció del nostre vehicle.

1. Neteja exterior  

Abans d'accedir al nostre vehicle, l'haurem de rentar amb una solució d'aigua sabonosa, les manetes de portes exteriors i porta del darrere i vigilar si hi ha deposicions d'ocells o resina dels arbres, i eliminar-la com més aviat millor, ja que poden deteriorar la pintura del vehicle.

2. Neteja interior  

La neteja de l'interior del cotxe la farem utilitzant només sabó neutre, ja que és l'agent més potent davant la Covid-19.

  

3. Teixits i resta de superfícies

Utilitzarem una solució de sabó suau per a tapisseries, catifes i resta de superfícies. També cal prestar especial atenció a les manetes i agafadors de les portes, volant, fre de mà, pom de la palanca de canvi, cinturó de seguretat i sivelles, comandament d'obertura del capó i quadre de comandament. Posarem èmfasi en interruptors i comandaments, especialment en els de la pantalla multifunció i el climatitzador.

  

4- Seients de cuir

Per a tractar el cuir farem servir productes específics i netejarem sovint el seient amb un drap sec o suau.

5. Ventilació

Si per alguna raó, no podem portar a terme aquests consells i procés de neteja, una altra opció és ventilar el cotxe i no utilitzar-lo durant quatre dies.

Un cop finalitzada la neteja, és important que no ens toquem la cara fins que ens hàgim rentat les mans correctament. És recomanable treure's la roba i el calçat que hem utilitzat i rentar-lo. Per acabar, rentar-nos les mans amb aigua i sabó i, si pot ser, utilitzant també un desinfectant amb base d'alcohol.

Desinfecció sostenible i efectiva amb Ozó

L'ozó és un gas que aconsegueix transformar els virus, bacteris, paràsits i fongs convertir-los en substàncies inofensives per a la salut humana. Dins el sector de la neteja i en la desinfecció cada vegada és més important la utilització de l'ozó, ja que ofereix unes possibilitats molt efectives i és respectuoses amb el medi ambient.

Actualment és el millor mètode de desinfecció per l'interior d'un vehicle. Per aquest motiu Augusta Car Hyundai, ha higienitzat i desinfectat amb Ozó tota la seva exposició de vehicles i tota la zona d'operacions de tots els concessionaris. Per a poder reprendre l'activitat, juntament amb les noves mesures de seguretat i protocols.

Augusta Car Hyundai ha establert un protocol d'higiene i seguretat per mitigar l'expansió de la Covid-19 | Cedida

Un espai segur per garantir la tranquil·litat i seguretat dels clients

Augusta Car Hyundai ha establert un protocol d'higiene i seguretat estàndard en tots els seus concessionaris i vehicles per mitigar l'expansió de la Covid-19. En el cas de Tarragona i Reus, les exposicions dels concessionaris ja estan obertes amb l'horari de vendes de 09.00 a 13.00 i de 16.00  a 20.00 h de dilluns a divendres i els dissabtes de 09.00 a 13.00 h.

Per a això, s'han adaptat mesures de seguretat, adaptant les instal·lacions, modificant procediments i incorporant equipaments de protecció per garantir la tranquil·litat dels seus clients. Totes les mesures estan garantides sota el segell 'Espai Segur Hyundai'. Els seus treballadors han estat formats en la utilització d'EPI, distància social i procediments, perquè les persones que entrin als concessionaris o tallers se sentin segurs i protegits.

"El Claret de Valls segueix al costat de les famílies amb les preinscripcions en línia" "L'EIC encara el proper curs amb l'escolarització garantida de P1 a Batxillerat"