Edèn Jardí t'ofereix propostes artesanes d'inspiració asiàtica amb una qualitat excel·lent

La botiga de Miami Platja compta amb més de 700 metres quadrats replets de decoració i mobiliari de jardí
La cultura asiàtica és la font d'inspiració d'Edèn Jardí  | Laura Martínez
 

Miami Platja amaga una caixa de sorpreses entre el seu entorn més comercial. Es tracta d'Edèn Jardí, una botiga de decoració i mobiliari de jardí amb inspiracions asiàtiques. Amb una àmplia proposta de productes artesans, la botiga compta amb més de 700 metres quadrats d'exposició on de ben segur que trobaràs allò que estàs buscant. Així doncs, ofereix Budes decoratius, quadres, rellotges, mobles de jardí, taules i sofàs d'exterior i una infinitat de productes amb un toc completament asiàtic. 

Irache Fernández, propietària d'Edèn Jardí, ens ha explicat com es treballen tots i cadascun dels productes exposats a la seva botiga. L'artesania dels mateixos és el seu tret més distintiu, ja que no trobareu dos productes iguals. L'equip d'Edèn Jardí viatja a través de països asiàtics en cerca de noves inspiracions, materials i expressions. Allà decideixen com treballar cadascun dels materials i, amb un treball completament artesanal, es realitzen els mobles i els objectes decoratius que podeu trobar al seu establiment de Miami Platja. 

Irache Fernández, propietària d'Edèn Jardí, explicant l'artesania dels seus productes | Laura Martínez

 

Si sou dels que teniu una idea concreta en ment, també podeu consultar a través de la web d'Edèn Jardí, o bé presencialment a la seva botiga. Allà us orientaran en la vostra decisió, oferint, fins i tot, la possibilitat de comprar per encàrrec.

Una gran varietat de mobles de jardí i terrassa

Ara que arriba l'estiu, els espais exteriors són alguns dels preferits de tots aquells que disposen de jardí o terrassa. Per aquest motiu, resulta de vital importància que els tingueu preparats per a poder gaudir-los en profunditat. Una taula a on poder celebrar un sopar amb amics o família, unes cadires còmodes les quals facin curta la sobretaula o un sofà a on poder gaudir d'una estona d'allò més relaxant.

Trobareu una gran varietat de productes de terrassa i jardí | Laura Martínez

 

Teca, rattan, alumini i molts altres materials per tal d'oferir als clients un ampli ventall de possibilitats. Cal destacar l'especialització en taules extensibles i de mides grans, les quals seran la teva millor opció si ets dels que no necessita excusa per a reunir-se amb els seus!

Àsia com a principal font d'inspiració

Aconseguir un espai carregat de calma i bones vibracions és possible amb els centenars d'objectes decoratius que trobareu a Edèn Jardí. El caràcter asiàtic que ha servit d'inspiració per a molts d'ells dotarà els teus espais de l'harmonia que necessiten per esdevenir una localització perfecta. Així doncs, podreu trobar des de Budes fins a làmpades fetes amb fibra de coco, passant per nombroses opcions més que us deixaran bocabadats, totes elles amb una excel·lent cura dels detalls més precisos.

Els detalls són un dels punts forts d'Edèn Jardí | Laura Martínez

La seva àmplia exposició també compta amb objectes com quadres, rellotges de paret, coixins, teixits i molt més. Amb uns materials de primera qualitat, Edèn Jardí t'ofereix la combinació perfecta entre qualitat i preu. Aquest estiu, gaudiu dels espais exteriors! Si voleu més informació, trobareu la botiga a l'avinguda Barcelona, 141 de Miami Platja.

"QUÈ FER aquest cap de setmana al Camp de TGN? Us portem els millors plans!" "AGENDA: La Fira Multisectorial de Cambrils arriba carregada de jocs d'aigua a l'Espai Comaigua!"