El mètode innovador que remodela el teu cos amb només vint minuts a la setmana

L’electroestimulació és una tecnologia utilitzada en l’àmbit del fitness i l’estètica corporal, que ajuda a tractar des de contraccions fins a problemes de pes o estètics

Les tecnologies avancen i nosaltres amb elles, avui dia ja no és necessari realitzar 4 hores intenses d’esport a la setmana. Hi ha alternatives com l’electroestimulació que ens pot ajudar a treballar i aconseguir objectius de millora en molt aspectes de bellesa i antiedat, fitness i musculació, rendiment esportiu, i de salut i benestar amb el nostre cos.

 

Aquesta nova tècnica que ajuda a entrenar tot el cos de manera simultània amb una alta intensitat muscular, fa servir un sistema d’elèctrodes Myofx, el qual mitjançant impulsos elèctrics, provoca contraccions musculars i, com a conseqüència, un efecte similar al que s’obtindria exercitant els músculs en un gimnàs convencional. 

Una sessió de vint minuts setmanals d’electroestimulació són suficients per començar a notar els resultats dels exercicis. Depenent del cas i la condició física de cada persona, es poden realitzar diferents freqüències en les sessions. 

Per obtenir uns bons resultats s’ha de fer un bon ús d’aquest sistema, és per això que són pocs els centres i professionals experts, com Oh Body!, que ofereixen aquesta tècnica amb la presència dels dispositius que requereix. Segons la necessitat de cada persona es poden executar diferents plans per obtenir diversos resultats.

 

Amb l'electroestimulació s'aconsegueixen uns resultats similars als que genera la realització d'exercici físic | Cedida

 

Els objectius principals d’ús d’aquesta tècnica són:

 • Aprimament, eliminar greix o reduir volum

 • Eliminar cel·lulitis i flaccidez

 • Tonificar, endurir i modelar el cos

 • Guanyar massa muscular, força i potència

 • Millorar la condició física i rehabilitació 

 • Millorar el dolor d’esquena

A qui va dirigida aquesta tècnica?

 • Totes les persones que vulguin aconseguir un objectiu concret a través d’entrenaments.

 • Esportistes que volen millorar les seves condicions físiques (pretemporada i temporada)

 • Persones que volen fer un entrenament de qualitat sense perdre molt de temps. 

 • Ideal per a persones sedentàries, ja que poden aconseguir resultats i objectius increïbles.

 • Perfecte per compaginar amb altres entrenaments i esports.

 

Dos dels centres Oh Body! Especialitzats en electr estimulació els pots trobar a Torredembarra i a l'Hospitalet de l'Infant | Oh Body!

Oh Body!, és el centre pioner i especialitzat del Camp de Tarragona

Els professionals d’aquest centre t’ofereixen un servei rigorós amb una atenció personalitzada, per assessorar-te en la millor rutina i resultats. Un servei de nutrició, on poder complementar l’entrenament i poder obtenir uns resultats òptims. També fan serveis a domicili. 

Pots trobar els seus centres a Oh! Body Torredembarra al carrer Capella, 8-10. O a Oh! Body l'Hospitalet de l'infant al carrer Tarragonès, 8-10. També pots posar-te en contacte a través del telèfon 665615468, o enviant un correu a info@ohbody.cat

"‼ÚLTIMES REBAIXES: Rematada final en molts establiments de la Fira CC de Reus" "🎊CARNAVAL 2020: Les disfresses de moda d'aquest any i més idees!"