Oferta 'express' per comprar 'packs' d'entrades i consumicions per la festa de Cap d'Any

L'oferta es podrà comprar fins al pròxim dissabte 15 de desembre a les 21 hores | Jason Mata se suma al gran cartell d'artistes de la macrofesta de Cap d'Any
La festa de Cap d'Any del Pavelló Olímpic de Reus serà un dels grans esdeveniments. | Cedida

 

Les entrades per la macro festa de Cap d'Any a Reus, l'Olympic New Year's Eve al Pavelló Olípmic, estan a punt d'esgotar-se. Totes aquelles persones interessades podran aprofitar la darrera oferta que s'ha llançat per la festa que acomiadarà l'any 2018 a Reus. Sota el nom «Christmas Gift», abans del dissabte 15 de desembre a les 21 hores, aquelles persones que comprin l'entrada podran optar a quatre packs de consumició de begudes.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Quatre ofertes en packs econòmics

Amb l'entrada VIP a 45 euros per persona s'obtindrà tres consumicions i una polsera. El Pack 1; inclou una ampolla de beguda, una ampolla de cava i 10 refrescs, per 175 euros, l'oferta és per quatre persones. El Pack 2; té un cost de 425 euros i està destinat per 10 persones, inclou dues ampolles, dues de cava i 20 refrescs. El Pack 3; està dirigit per a 15 persones i inclou tres ampolles, tres de cava i 30 refrescs, tot per 620 euros. Finalment el Pack 4; és per 20 persones amb quatre ampolles, quatre de cava i 40 refrescs per 795 euros. Totes les ofertes inclouen les entrades i hi ha un suplement de 45 euros per persona extra a cada pack. 

La promoció «Christmas Gift» s'acabarà a les 21 hores del dissabte 15 de desembre | Cedida

 

Jason Mata completa el cartell

A més, a banda de Henry Mendez l'altre cap de cartell de festa Olympic New Year's Eve de Reus serà Jason Mata, un reconegut dj que acabarà d'amenitzar la nit amb els seus ritmes. La nit de cap d'any a Reus està protagonitzada per grans artistes musicals, i són Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash, el DJ resident dels locals reusencs de La Nuit i l'Hangar.

Henry Méndez, artista convidat a la festa de Reus | Cedida

 

Bus gratuït pels assistents

Com avançàvem a TarragonaDigital.com, totes aquelles persones que es vulguin desplaçar a l'Olympic New Year's Eve ho podran fer amb bus. L'organització ha posat disposició de tots els assistents dues línies de bus gratuïtes per anar i tornar fins al Pavelló Olímpic de Reus. Els busos gratuïts sortiran des del Parc Sant Jordi i des de la plaça de les Oques. 

Encara queden entrades per l'Olympic New Year's de Reus

Falten 17 dies per la macro festa de l'any a Reus i l'organització aprofita per llençar les últimes promocions. A la pàgina web de BandarraGroup es troben les explicacions per comprar l'entrada de la festa de Cap d'Any de Reus amb preus que comencen a partir dels 20 euros. Podeu seguir totes les novetats de l'Olympic New Year's Eve al seu perfil a Instagram.

"AGENDA: Cap de setmana totalment nadalenc amb moltes activitats a Tarragona!" "Els paisatges de Tarragona que van inspirar Gaudí, Miró, Casals i Picasso en una ruta!"