Centenars de vehicles amb descomptes a la segona edició de la 'Fira KM.0' de firaReus

Del 21 al 24 de març firaReus comptarà amb l'exposició de vehicles de totes les marques a preus espectacularment baixos
La fira va ser un gran èxit de vendes en la seva primera edició. | Laia Solanellas

 

El pròxim 21 de març es donarà el tret de sortida a l'esperada Fira KM.0 de Reus, que s'allargarà fins al diumenge 24 a firaReus. La iniciativa ha estat creada per set concessionaris pertanyents a NIMA Grup D'automoció: Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction. Durant les jornades, aquests reconeguts concessionaris exposaran els seus vehicles perquè tots aquells interessats en renovar el seu puguin considerar les seves ofertes.

La fira consisteix en un espai en el qual s'exposen vehicles de KM.0, és a dir, que han estat matriculats però no tenen quilometratge. Els preus d'aquests presenten grans descomptes, deguts al fet que l'antiguitat de la seva matrícula fa disminuir el seu valor. Així doncs són grans oportunitats de compra, ja que resulten automòbils completament nous amb preus molt més baixos. 

També es podran trobar exposats alguns vehicles de gerència, els quals han estat utilitzats però tenen unes xifres de quilometratge molt baixes. Igual que en el cas dels KM.0, aquest tret fa que no es puguin vendre pel seu valor inicial, obligant als concessionaris a oferir grans descomptes. 

Una àmplia gamma de marques exposades

Des de les marques d'alta gamma fins a vehicles més utilitaris estaran exposats a la 'Fira KM.0'. Descomptes de fins a un 40% en marques com Ford, Nissan, Hyundai, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Volvo i Audi. Així doncs, trobareu exposats automòbils per a tots els gustos amb unes característiques immillorables. Si esteu pensant a renovar el vostre vehicle, se us presenta una oportunitat d'or. A més, tots els vehicles presentaran la seva garantia i les certificacions de concessionari, amb matriculacions de no més antigues de dos anys.

Durant quatre dies, de 10.00 hores del matí fins a les 21.00 hores del vespre, podreu gaudir d'una exposició de més de 800 vehicles de manera completament gratuïta. 

Vehicles de quilòmetre 0 en la gran majoria, i tots amb grans descomptes. | Laia Solanellas

 

El recinte de firaReus serà el que acollirà l'exposició

Milers de metres quadrats replets d'automòbils als millors preus. És el que firaReus ofereix per segon any consecutiu, tot i que enguany amplia el seu espai. Així doncs, comptarà amb més de 3.000 metres quadrats en els quals es podran trobar exposats vehicles esportius, berlines, familiars, 4x4, utilitaris i furgonetes.

"NOVETATS: La revolució arriba al Tennis Salou H2O! Voleu provar-ho amb 1 mes gratis?" "CEPTA ofereix cursos de formació exclusius per a empreses"