Aulacat ofereix formació de qualitat per a la preparació d'oposicions d'àmbits diversos

L'acadèmia compta amb elevats percentatges d'aprovats en les diverses fases d'oposicions
Milers d'alumnes es preparen les diverses convocatòries | Cedida

 

Aquest 2019 s'ha reactivat l'oferta d'ocupació, sorgint centenars de places per a treballar en el sector públic. Nombroses convocatòries d'oposicions s'han posat en marxa, comptant algunes d'elles amb el període d'inscripcions obert. Per aquest motiu, és un bon any per a replantejar-se el vostre futur laboral i per aconseguir l'estabilitat professional i personal que, de ben segur, molts de vosaltres esteu buscant.

Aulacat, centre líder en formació i preparació d'oposicions a la província de Tarragona i Girona, compta amb diversos cursos per tal de facilitar-vos el camí fins a l'oposició. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector, l'acadèmia està especialitzada en ajudar a aconseguir una plaça com a funcionaris en qualsevol dels nivells i àmbits existents. Així doncs, forma a aspirants per a Policia Local, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbà, Agent Rural, Bomber, Auxiliar d'Administratiu de les Corporacions Locals, Cos de Mestres, i molts altres perfils. 

La preparació és necessària per poder presentar-se a les proves | Cedida

 

Un programa formatiu que s'adapta a les necessitats de cada alumne

Aulacat ofereix diverses modalitats de formació perquè tots aquells que vulguin preparar-se els exàmens a les oposicions puguin fer-ho. Per aquest motiu, trobareu cursos tan presencials com a distància, els quals fomenten la flexibilitat i, alhora, exigència, d'Aulacat. El model d'estudi es desenvolupa de forma individualitzada per a cada alumne, buscant l'adaptació a les diverses situacions personals de cadascun d'ells. D'aquesta manera, es permet compaginar els estudis amb la vida laboral i personal.

Els professionals d'Aulacat es troben en alerta constant davant les diverses convocatòries existents per tal de poder oferir a l'alumnat un material completament actualitzat. D'aquesta manera, es proporciona una preparació íntegra i especialitzada per a cada convocatòria i població. A més, acompanyen a l'alumne durant tot el procés perquè tingui un mètode i un ritme d'estudi òptims per a poder aconseguir allò pel que està lluitant: la seva plaça.

Aulacat ofereix formació presencial i online  | Cedida

 

Aulacat compta amb un 92% d'aprovats en la primera fase

L'acadèmia compta amb una dilatada experiència en la qual ha ajudat milers d'estudiants a superar l'oposició amb èxit. En la darrera convocatòria per accedir al cos de Mossos d'Esquadra, el percentatge d'aprovats en la primera fase va arribar al 92%, apropant-se, pràcticament, al total dels seus alumnes. Les xifres mostren com Aulacat és una gran opció per a tots aquells que esteu pensant en endinsar-vos en el món dels serveis públics.

Aquest mes de juny s'han convocat 2.506 places per al cos de Policia Nacional, les quals esdevenen una gran oportunitat per a totes aquelles persones que tenen vocació al servei de la societat. Els alumnes disposen de nombrosos recursos didàctics, material de suport, simulacres d'examen i, a més, realitzen diversos simulacres d'entrevista personal perquè s'obtingui la preparació i seguretat individual que la prova requereix. 

Si esteu interessats en preparar-vos una oposició, no dubteu en informar-vos sobre les diverses preparacions que us ofereix Aulacat.cat.

"AGENDA: Ja podeu reservar la vostra plaça per la gala benèfica del restaurant Sol Ric!" "🏫US INTERESSA: Les beques i ajuts per l'Escola Internacional del Camp!"