La Galatea de Reus presenta 'Morir, una vida', el llibre de memòries de Cory Taylor

El pròxim divendres 29 de novembre a les 19.00 hores es presentarà el llibre 'Morir, una vida', amb una xerrada sobre com afrontar el procés de la mort
Cada mes la llibreria Galatea de Reus organitza presentacions i xerrades sobre els llibres més destacats del moment | Laia Solanella

Aquest mes la llibreria Galatea de Reus ha preparat la presentació del llibre 'Morir, una vida' de Cory Taylor. Finalista del premi Stella Prize 2016 i la que ha sigut una de les deu lectures destacades de Barack Obama durant el 2017.

Cory Taylor, escriptora i guionista de cine i televisió australiana, va escriure aquest llibre l'any 2016 a l'edat de seixanta anys, quan es va assabentar que el càncer que patia des de feia deu anys es trobava en fase terminal. En adonar-se que la seva mort era imminent, va escriure aquest llibre en només dues setmanes. Amb la urgència i sinceritat de qui sap que li queda poc temps de vida. Sense sentimentalismes i amb una dosi d'humor, Taylor repassa, la complexa història dels seus pares, com van viure i com van morir, fa balanç de la seva vida i, sobretot, se serveix de la seva experiència per a meditar obertament sobre la mateixa mort, aquell «monstre silenciós» que a tots ens concerneix però que al qual rarament ens atrevim a mirar a la cara.

Signatures de llibres per Sant Jordi a Galatea Reus | Josep

Després de les novel·les 'Me and Mr. Booker' 'My beautiful enemy', 'Morir', és una obra en clau autobiogràfica sobre l'experiència humana d'una vida i sobre com la medicina moderna ha convertit aquest moment, que a tots ens arribarà tard o d'hora, en tabú. El testimoni de Taylor ofereix una lliçó sobre com afrontar la mort amb valentia.

Una xerrada sobre el procés de la mort i com afrontar-la

A la presentació que es durà a terme el dia 29 a les 19.00 hores, a la llibreria Galatea de Reus, hi participarà la Isabel Alonso, presidenta de l'Associació del Dret a Morir Dignament de Catalunya (DMD-Cat), la psicòloga Fiorela Ojeda i Lucas Villavecchia, editor de Gatopardo ediciones. Junts oferiran una xerrada sobre com vivim el procés de la mort, al llarg de la vida. I com afrontem la mort tant a escala personal, com la de les persones que ens envolten.

  

La presentació tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 19.00 hores | Cedida

Regala cultura i llibres aquestes festes

S'apropen dies festius i dies de fer regals - amics invisibles, nadal, reis -. Si no et vols trencar el cap i vols fer un detall ple de cultura i diferent, o vols fer-te un autoregal. Galatea et proposa una idea per a tots aquells amants de les il·lustracions, del Japó i la cultura nipona 'Japomania'. Un llibre divertit i inspirador sobre el Japó i la cultura japonesa, que captivarà a tots els amants del país nipó amb un recorregut pels llocs, l'estil de vida i les curiositats d'un país tan llunyà com fascinant. Menjar, beguda, cultura, etc.

 

També et pot interessar...

"🚗 OFERTA: Un concessionari de TGN ofereix grans descomptes en els seus models ECO!" "🌬📚RECOMANACIONS: Els millors llibres per gaudir dels dies novembre"