Els millors consells per tenir-ho tot a punt per a la nova normalitat

Ara que ja hem vist la importància que té estar a casa, us portem unes idees per tenir una llar en bones condicions
Consells: Les millors idees per tenir la teva llar a punt per a la nova normalitat | Unsplash

Els últims mesos hem viscut una situació inimaginable i excepcional. Qui ens havia de dir al mes de gener que passaríem tantes setmanes confinats a casa. Hem tingut temps per fer les neteges més profundes, hem tingut temps d'esborrar les tasques de la llista; aquelles que mai trobàvem el moment d'actualitzar. Hem mirat moltes sèries, hem cuinat molt i també hem tingut temps de veure tot el que és funcional per viure a la nostra llar i allò que no tenim o bé podríem canviar.

Ara que ja ens trobem en el tram final d'aquesta desescalada, a punt d'entrar en la nova normalitat, és quan podem fer realitat totes aquestes idees que hem tingut durant l'estat d'alarma. Ara és el moment ideal per actualitzar casa teva, per dues raons: mai hi havies passat tant de temps seguit i per tant, no havies pogut experimentar les coses que eren funcionals i les que no ho eren. Per altra banda, esperem que aviat puguem explicar això com un fet històric, però si les prediccions són certes i ens hem de tornar a confinar més endavant, és el moment d'adaptar la teva llar per a poder passar una bona estança d'allò més agradable i relaxada. Des de TarragonaDigital et proposem unes idees perquè trobis el que busques.

Fes un canvi d'aires i actualitza casa teva

És l'hora de tirar aquella paret que ja has comprovat que faria el menjador més gran, de fer reformes a la cuina, ara que ja estem fets uns xefs de categoria. Potser durant l'estada a casa has vist que ja és hora de redecorar l'habitació o pintar el pis amb aquell color pedra que sempre t'ha agradat. No facis un nyap i truca algun expert en temes de reformes i pintures, Reformes i Pintura Ruben és una empresa professional del sector que tracta tota classe de reformes. Pots contactar amb ells a través del telèfon 685 98 42 15 o també us atendran obrint una conversa pel xat de WhatsApp. També trobareu tot allò que pugueu necessitar i més, com eines per decorar el jardí, o idees i estris per a projectes de la llar a la Ferreteria Biarnés, una empresa familiar que ofereix com comandes online amb servei a domicili o recollida a la tenda, també hi podeu contactar a través del telèfon 977405038.

Vendre els objectes que ja no fas servir

Durant el confinament hem vist com ens sobraven coses de decoració que no necessitem, però que es conserven en bon estat o inclús tenen algun valor antic i no sabem que fer-ne. També hem vist la necessitat d'incloure decoració o mobiliari que no tenim i hem de comprar. Vendre les coses que no necessitem a una empresa d'antiquaris pot ser una bona solució per donar-li una segona vida als objectes i per guanyar-hi alguns euros. Espallargas Antiquaris, compra i ven tota mena d'antiguitats, objectes de col·leccionisme, vintage, licors, vi, Discos vinils, LP 's, etc. També fan assessorament sobre el valor i preu. Si voleu comprar o vendre algun objecte poseu-vos en contacte amb Espallargas Antiquaris, l'empresa local tarragonina, a través del telèfon 637 42 87 30 o també us atendran obrint una conversa pel xat de WhatsApp.

Les plantes donen vida a la llar | Cedida

Renovar els estris de cuina

Després de passar-nos gran part del confinament cuinant, hem vist com alguns dels nostres estris de cuina, com paelles, cassoles, ganivets, cafeteres, carmanyoles hermètiques per desar els aliments, es trobaven en mal estat o desgastades. Cuina és una meravella i més si tenim els utensilis adequats. Trobaràs tot el que busques a Culinarium, les botigues especialitzades nova taula i cuina, que trobaràs a diferents municipis del Camp de Tarragona. Valira és una empresa on les compres són de qualitat i sempre obtenen un gran resultat. Pots trobar la seva botiga outlet i Fàbrica a Reus. Posa't en contacte a través del web valira.com o per telèfon al 647515432

  

Dóna vida a la teva llar

A vegades notem que falta alguna cosa en la decoració de casa nostra. Les plantes a part de renovar l'oxigen també aporten vida i aquell toc de decoració imprescindible a les llars. A continuació torbareu un llistat de tot allò relacionat en l'art floral, flors naturals i artificials i plantes i complements. Pots fer comandes a Tot en Flors per telèfon al 676076309 o per e-mail carmen.florscarrio@gmail.com. Garden Tapioles a gardengaia@gruplarasa.cat o al telèfon 977050342. Garden Gaià a gardengaia@gruplarasa.cat o al telèfon 977652547. Produccions Ornamentals Cort Rovira al seu web trobareu més informació o bé al 977754109

Guarda la roba d'hivern

És moment de fer el canvi d'armari, desar la roba d'hivern i treure la roba d'estiu. Normalment les rentadores de casa no estan especialitzades, ni són prou grans per rentar nòrdics, edredons i mantes. El millor consell en aquestes ocasions, i més ara que hem de mantenir uns protocols estriques d'higiene, és portar aquests teixits a la tintoreria, una manera fàcil, comode i ràpida de netejar i desinfectar totes peces d'hivern. La Tintoreria Bugaderia Figueras ofereix tot tipus de serveis i fa recollides a domicili, pots cantactar-hi per correu electronic al figuerastintoreriabugaderia@gmail.com o bé trucant al 977646045 ( Torredembarra) o al 977667745 (El Vendrell).

Si vols veure més serveis i agafar idees, pots consultar la guia comercial que TarragonaDigital ha creat per mostrar el compromís amb les persones i el teixit empresarial del nostre territori. Ajudant a les empreses, negocis i activitats a promocionar-se -de manera gratuïta- i que puguin explicar com estan retornant a la nova normalitat. 

"Participa: Celebra el Sant Joan amb un lot de coets per a una nit inoblidable!" "Torna a cuidar el teu cos al gimnàs de manera presencial després del confinament!"