Karting Salou reobre les seves portes amb una nova flota de karts, entre altres novetats

El circuit reprendrà l'activitat el pròxim divendres 19 de juny amb tot l'equipament de seguretat renovat | Sortegem 5 curses dobles
El pròxim divendres 19 de juny Karting Salou reobre les seves portes, després de 3 mesos d'aturada | Karting Salou

A poc a poc ens anem incorporant al que serà la nova normalitat, arriba l'estiu i que millor que gaudir del bon temps a la fresca, vivint experiències úniques, de proximitat, envoltats d'amics i família. Una de les opcions per passar un dia d'allò més divertit és el Karting Salou que arrenca la seva temporada 2020 el pròxim 19 de juny, tres mesos després de la data prevista a causa de la pandèmia per la Covid-19 i l'estat d'alarma. 

Karting Salou a més de destacar pel circuit de Karts, també ofereix un gran ventall de possibilitats per passar una estança divertida amb diferents atraccions. L'establiment ha estat treballant durant aquests mesos per preparar la reobertura, i fer-ho amb totes les garanties sanitàries i protocols de seguretat establerts. També torna amb un nou horari, de dilluns a diumenge d'11.00 a 23.00 hores, finalitzant la temporada al novembre.

Participa en el sorteig d'instagram de 5 curses dobles | Cedida

Nova flota de karts, equipament de seguretat renovat, pantalla-marcador de 3 metres, entre altres

Les novetats més destacades d'aquesta temporada tan esperada són la pantalla vídeo-marcador a pista, perquè els corredors puguin veure els seus resultats en temps real mentre corren; una nova flota de karts i una millora en els sistemes de seguretat del kàrting.

Aquesta millora en els sistemes de seguretat fa que el primer contacte abans de pujar als Karts serà el preboxes, on els clients veuran un vídeo - brífing explicatiu de les mesures de seguretat i instruccions a seguir, juntament amb d'altres informacions importants. A més, aquesta temporada existirà la possibilitat per part dels clients habituals de fer-se socis i gaudir de tots els seus avantatges i promocions.

Una nova flota de karts, equipament de seguretat renovat i una pantalla-marcador de 3 metres són algunes de les novetats | Karting Salou

Mesures preventives i de desinfecció

Karting Salou s'ha adaptat a la situació per seguir oferint el seu servei, garantint tant la seguretat dels seus clients com la de la plantilla, extremant les mesures preventives i de desinfecció.

D'entrada, els clients hauran de dur mascareta dins el recinte i durant la conducció dels karts, els clients hauran de dur sotacasc de manera obligatòria. L'equip de Karting Salou realitzarà desinfeccions rutinàries tant dels karts com dels cascs. Recomanen la distància social, i dins de l'establiment el visitant tindrà gel hidroalcohòlic a la seva disposició per poder desinfectar-se les mans tant en entrar com en sortir del recinte.

Molts més que karts

Pels qui encara no s'atreveixin a pujar en un kart, es podrà gaudir d'alguns dels jocs recreatius adaptats i d’un espai obert ideal on prendre una cervesa, refresc o el que vingui més de gust, gràcies al seu servei de bar a l'aire lliure. Les instal·lacions estan situades en un punt privilegiat pel que fa a l’entorn i localització, i també disposa d'unes infraestructures actualitzades que van ser pioneres en la zona situada a l'Autovia Reus-Salou km 2,1.

Podeu seguir totes les seves novetats a través de les xarxes socials @kartingsalou i la pàgina web del Karting Salou. Si teniu dubtes podeu posar-vos en contacte amb l'establiment enviant un correu a karting@kartingsalou.com 

El circuit reobre amb totes les garanties sanitàries i protocols de seguretat | Karting Salou

Participa en el sorteig de 5 curses dobles

Des de TarragonaDigital sortegem 5 curses dobles, perquè pugueu gaudir d'una experiència única i donar la benvinguda a la nova temporada. Així doncs, des d'avui i fins al 21 de juny podreu participar en el sorteig que activarem al perfil d'Instagram de @tarragonadigital a les 20.30 hores. Si voleu participar, només heu de seguir aquests senzills passos:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el de Karting Salou (@kartingsalou).

— Fer like al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i mencionar a la persona amb qui compartiríeu la cursa.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital i a @kartingsalou.

Teniu temps per participar fins al 21 de juny, el dilluns 22 de juny farem el sorteig. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

"Consells: Les millors idees per tenir-ho tot a punt per a la nova normalitat" "Participa: Celebra el Sant Joan amb un lot de coets per a una nit inoblidable!"