La llibreria Galatea celebrarà un Sant Jordi a casa on els xecs regal seran els protagonistes

L'emblemàtica llibreria reusenca vendrà llibres amb forma de xec regal personalitzats que es podran recollir a la botiga quan tornin a obrir les seves portes

Demà és la diada de Sant Jordi, el dia més esperat de l'any per a la llibreria Galatea de Reus. Tot i que, aquest any no es podrà celebrar com s'ha fet habitualment, no hi haurà parades als carrers, ni botigues obertes. Per això, la llibreria reusenca ha decidit que no es podien perdre ni la cultura, ni la màgia i s'han sumat a la iniciativa de vendre llibres online; perquè aquest dia segueixi sent especial i de retruc aixecar els ànims, després de tants dies tancats a casa.

Així doncs, han obert la seva venda online, però sense fer entregues a domicili, sinó a través de xecs regals personalitzats. Aquests es podran bescanviar pels llibres a la llibreria Galatea, quan s'acabi el confinament i totes les botigues tornin a obrir les seves portes. Així ho indiquen en un manifest que es pot llegir al seu web: 'La nostra solidaritat i col·laboració és l'únic que ens permetrà sobreviure socialment i econòmicament. La prioritat és la vida. Obrim la nostra venda online perquè pugueu recollir els vostres llibres el dia en què tots obrim els nostres negocis. Gràcies per ser-hi sempre!'. 

Com fer la comanda de Sant Jordi

Per comprar i regalar un llibre el procés és ben senzill. Heu d'entrar en el web de la llibreria i afegir els llibres a la cistella de compra. Cal indicar a observacions el nom i l'email de la persona destinatària, juntament amb el nom del llibre que heu comprat per regalar. Un cop finalitzada la comanada, el/la destinari rebrà un correu electrònic el dia de la diada, amb un xec regal personalitzat amb el nom i el títol del llibre.

Instruccions per a poder fer la comanda de llibres per Sant Jordi a la Galatea llibres | Cedida

Les millors recomanacions de llibres

També s'han adherit a la iniciativa Llibreries Obertes, on es pot comprar llibres amb el mateix procediment. El sector del llibre ha decidit no aturar-se i ara és el moment de donar-los suport regalant llibres. Si encara no tens clar quina lectura vols comprar Galatea llibres ha preparat, com cada mes, una selecció amb els millors títols de literatura i infantils. Perquè decideixis quin serà el teu futur llibre o a qui li vols fer arribar un xec regal per la diada.

Junts matarem el drac

En aquests moments de distància hem pogut veure la cara més humana i agraïda de les persones. Per això l'equip de la llibreria Galatea no para de donar les gràcies als clients per ser-hi sempre i ha creat aquest vídeo com a detall i per donar ànims recordant que 'junts matarem el drac'.

"Recomanacions: Els millors llibres per aquest Sant Jordi a casa" "🚘 CONSELLS: Tot el que has de fer per desinfectar el cotxe de coronavirus!"