Mésknet, l'empresa que ofereix serveis integrals de neteja adaptats a les necessitats dels clients

Amb més de 10 anys d'experiència, Mésknet destaca per la qualitat dels seus serveis i del personal que els du a terme
Mésknet ofereix serveis de manteniment integrals | redacció
 

La demanda de serveis de neteja d'espais augmenta diàriament. Bé siguin comuns o particulars, les persones posen en mans de professionals la neteja i desinfecció de les seves propietats. És per això que el paper de les empreses que ofereixen aquest tipus de serveis és, cada vegada, més important. Així doncs, comunitats, pàrquings, recintes firals i oficines, entre altres, són els que presenten un major requeriment.

Mésknet és una empresa de serveis integrals de neteja amb seu a Reus. Fa deu anys que opera en el sector, tant en l'àmbit industrial com en el particular, però ha sigut  fa dos quan ha començat a popularitzar el seu nom com a marca. Aquest fet és degut a l'excel·lent qualitat dels seus serveis i, per descomptat, als resultats obtinguts. L'empresa ha realitzat un seguit de canvis —sempre en positiu— que li han permès adquirir una important força en el sector, la qual els ha dut a encaminar-se com una de les marques pioneres.

Les comunitats de veïns són una de les especialitats en neteja de Mésknet. | TarragonaDigital

 

Una empresa en constant creixement

En l'actualitat, Mésknet compta amb més d'una vintena de treballadors que vetllen per satisfer les necessitats dels seus clients. Aquesta és la principal prioritat d'una empresa que lluita diàriament per esdevenir un referent en l'àmbit de la neteja a la ciutat de Reus. Dit municipi és el seu principal àmbit d'actuació, però també opera a la ciutat de Tarragona i a altres costaneres, com Torredembarra, Cambrils o Salou. Cal destacar que, recentment, Mésknet s'ha obert al mercat tarragoní amb la compra d'una empresa amb un important fons de comerç, fet que li permet adquirir una important cartera de clients.

Per tal d'oferir un servei d'extrema qualitat a tots els seus clients, Mésknet compta amb un procés molt acurat de selecció del seu personal. Resulta de vital importància treballar amb persones que transmetin en les seves tasques l'essència de l'empresa. Per aquest motiu, tots els encarregats de dur a terme els processos de neteja i manteniment han estat prèviament formats i posats a prova per tal de garantir la satisfacció final del client.

Els espais públics i els comerços requereixen serveis professionals de neteja | redacció

 

Mésknet ofereix serveis integrals de neteja industrials i particulars

L'empresa reusenca de serveis integrals de neteja s'especialitza en comunitats, oficines, comerços d'accés públic i pàrquings, tant particulars com comunitaris. No obstant això, també neteja tota mena d'immobles particulars (pisos, unifamiliars, xalets, masos, etc.), d'obres i d'espais puntuals, com per exemple d'esdeveniments festius o especials. En definitiva, una gran opció per a posar a punt l'espai que més desitgis amb la garantia d'obtenir uns resultats més que positius.

La preocupació de Mésknet per la satisfacció dels seus va més enllà. Per aquest motiu, abans de prestar qualsevol servei, l'empresa ofereix una neteja integral gratuïta, a través de la qual els clients puguin comprovar, de primera mà, el resultat dels seus serveis, així com valorar la seva posterior contractació. 

Podeu contactar amb Mésknet visitant la seva pàgina web, enviant un correu a info@mesknet.cat o trucant al telèfon 600 523 291.

"‼US INTERESSA: Descomptes de fins un 40% en primeres marques de cotxes!" "😱La gran novetat de la nova pel·lícula dels 'Men in Black'!"