El nou concessionari Kia Garancar arriba amb força a Reus i Tarragona

La marca ha reobert les portes amb les mesures de seguretat adequades per oferir un servei de qualitat als seus clients
El nou concessionari Kia Garancar de Tarragona va ser inaugurat dos dies abans que es decretés l'estat d'alarma | Cedida

La crisi per la Covid-19 ha portat molt de rebombori, molts sectors s'han vist afectats per la parada de l'economia i ara, a punt d'entrar a la nova normalitat estan reactivant els seus serveis. És el cas de Kia Garancar que va inaugurar el seu primer concessionari a Tarragona dos dies abans que es decretés l'estat d'alerta sanitària. Posposant de manera inesperada una nova etapa per Garancar, l'empresa de concessionaris oficial de Kia Motors al Camp de Tarragona.

Finalment, el concessionari ha pogut reobrir les portes amb tots els treballadors, les mesures de prevenció i seguretat adequades i amb els horaris habituals, per tal de poder oferir el mateix servei de qualitat als seus clients. Més de 3.500 m² de superfície situats a la carretera de València 220 a Tarragona i al carrer Recasens i Mercadé, 51 de Reus, que durant el pròxim mes de juliol obriran la nova concessió.

Garancar és el concessionari oficial de KIA MOTORS al Camp de Tarragona. | Cedida

Un ampli catàleg de vehicles amb la millor qualitat de productes i serveis postvenda

Als nous concessionaris Garancar hi podreu trobar tots els vehicles de la gamma Kia, juntament amb el més ampli catàleg de cotxes d'ocasió, a més de tots els serveis de postvenda, per a l'adequat manteniment dels mateixos: recanvis, taller, mecànic, elèctric i de xapa i pintura. Una marca on la qualitat dels productes i serveis, es troba en constant evolució i la satisfacció dels clients és la seva raó de ser.

A més de la venda de cotxes nous, km 0, gerència i ocasió, aquests dos centres oferiran un servei complet de postvenda que inclouran totes les solucions necessàries per als moments en què vivim, destaquen els serveis digitals de cita prèvia, la comunicació en línia amb el client, en temps real, i el procés de recepció activa dels vehicles. Tot això realitzat a través de tauletes digitals que permet dur a terme el procés sense papers, amb un gran nivell de connectivitat amb el client.

De l'11 al 22 de juny aprofita els 10 dies Kia, sense entrada i no paguis fins al desembre. | Cedida

Una oferta irrepetible per una ocasió especial

Després d'aquests mesos d'incertesa absoluta, el fet de poder tornar i seguir amb la normalitat que ara és nova per a tots, és un motiu de celebració i que millor que fer-ho amb una gran oferta i més sabent que la situació econòmica per a moltes persones és complicada. Per tot això, Kia Garancar ha preparat una promoció on fins al 22 de juny podràs aprofitar els 10 dies Kia, sense entrada i no pagaràs fins al desembre. Podeu sol·licitar l'oferta i condicions a través d'aquest enllaç.

Concessionari oficial KIA a Tarragona i Reus

Al centre Garancar concessionari Oficial KIA de Camp de Tarragona, podreu gaudir sempre d'una atenció excel·lent i una experiència única en l'adquisició del seu nou vehicle. Ofereixen sempre una excel·lent relació qualitat - preu en tota la gamma de vehicles i els més fiables i recomanats serveis de postvenda que un concessionari oficial KIA pot oferir.

Podeu visitar el centre Garancar a la carretera de València, km. 248,8, Tarragona o bé, al Polígon la Roureda. Carrer Nicaragua 42, de Reus i us assessoraran sobre l'adquisició del vostre vehicle. L'horari de vendes és de 09.00 a 13:00 i de 16.00 a 20.00. El taller obre de 8.30 a 13.00 i de 15.30 a 19.00.

"Participeu: Celebreu una de les reobertures més esperades amb curses de karts a Salou!" "Consells: Les millors idees per tenir-ho tot a punt per a la nova normalitat"