Parc Central busca els nous talents de casa nostra amb el concurs Tarragona Sona

Ets tot un artista? Vols actuar en directe aquest Nadal? No t'hi pensis, les inscripcions s贸n obertes fins al 10 de novembre
Parc Central busca els nous talents de les comarques de Tarragona! | Unsplash / Bruno Cervera

Es busquen nous talents a les nostres comarques! Ball, m煤sica, poesia, malabars鈥 qualsevol cosa que se t鈥檃cudeixi, l鈥檕bjectiu 茅s simple: deixar l鈥檃udi猫ncia bocabadada. Si ets un artista de mena, apassionat i amb ganes de trepitjar fort, aquest Nadal est脿s de sort鈥 Parc Central 鈥榖usca artistes que trenquin pistes鈥!

Ara, el centre comercial de refer猫ncia a la regi贸 de Tarragona ha donat el tret de sortida al projecte Tarragona Sona, un esdeveniment cultural que vol agrupar l鈥檃rt i el talent m茅s nou de casa nostra. Un certamen 煤nic, obert a tothom i sense restriccions d鈥檈dat. Aquest 茅s l鈥櫭簄ic requisit: almenys un dels membres de la formaci贸, o solista, ha de tenir domicili a la nostra prov铆ncia.

Obertes inscripcions fins al 10 de novembre

Fins a 80 persones ja s鈥檋i han apuntat avui dia, disposades a mostrar les seves destreses, el seu art i 鈥榮alero鈥, en un certamen amb talent quil貌metre zero, fet a casa, que de ben segur ser脿 espectacular. A qu猫 esperes? Les inscripcions estan obertes fins diumenge, 10 de novembre, a trav茅s d鈥檃quest formulari.

Actuacions en directe al Parc Central

De les candidatures presentades, Parc Central en far脿 una selecci贸 i, del 22 de novembre fins al 5 de gener de 2020, els afortunats tindran l鈥檕portunitat d鈥檃ctuar en directe al Tarragona Sona, davant del p煤blic del centre comercial i durant la campanya de Nadal!

El prop貌sit de la iniciativa, expliquen des del 鈥榮hopping鈥 tarragon铆, 茅s generar vincles amb la comunitat local, amb la voluntat de crear una plataforma que doni veu als grans talents de les nostres comarques, encara per descobrir. Ets tu? Com ho veus? No t鈥檋i pensis, 鈥榮how must go on鈥!

M茅s informaci贸

Per a qualsevol dubte o informaci贸 addicional podeu contactar amb el Parc Central per correu electr貌nic a: atencionalcliente@ccparccentral.com o b茅 trucar al 977 228 797 / 629 345 491.

"Tot el que voldries saber sobre els punts de rec脿rrega del cotxe el猫ctric" "馃敐 IMPERDIBLE: Batman celebra els 80 anys a Parc Central amb un gran esdeveniment!"