Parc Central estrena una zona de carregadors elèctrics amb la col·laboració de Hyundai Augusta Car

El centre comercial i el concessionari oficial Hyundai a Tarragona han instal·lat 4 carregadors elèctrics al pàrquing superior del centre comercial

El centre comercial Parc Central de Tarragona, juntament amb Augusta Car, el concessionari oficial Hyundai a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils, han inaugurat una zona de carregadors elèctrics per cotxes, bicicletes i patinets situada a les instal·lacions del centre comercial. Un pas més a favor de la sostenibilitat, del medi ambient i per l’aposta a alternatives ecològiques de mobilitat.

Els carregadors elèctrics del Parc Central estan ubicats al pàrquing exterior on s’ha habilitat una zona d’aparcament i carregador elèctrics per cotxes i bicis elèctriques i a la plaça central interior s’hi ha instal·lat els carregadors per a patinets elèctrics.

Els carregador elèctrics estan pensats per cotxes, patinets i bicis elèctriques | Hyundai Augusta Car

4 carregadors elèctrics per una Tarragona sostenible i neta

El gerent d’Augusta Car Hyundai, Vicenç Jiménez, ha afirmat que «el concessionari fa molt de temps que aposta per la sostenibilitat i que amb aquest acord hem afegit un esglaó més a aquesta realitat, apropant al gran públic de Tarragona la nostra aposta de mobilitat sostenible i neta, conjuntament amb el centre comercial Parc Central. Un acord de present i de futur, visible en la instal·lació de 4 carregadors elèctrics al pàrquing superior del centre comercial».

A més, ha afegit «sabem que per un món més sostenible és essencial canviar els hàbits de vida, entre ells, la forma de moure’ns. Segur que amb aquesta acció, Hyundai Augusta Car i el centre comercial Parc Central ens ajudaran».

Hyundai Augusta Car és un concessionari d'identitat avantguardista | Hyundai Augusta Car

Un concessionari d'identitat avantguardista 

Aquesta acció a més de reforçar el compromís de bones pràctiques mediambientals i de sostenibilitat, persegueix el model referent de les grans ciutats com Madrid o Barcelona.

L’aliança entre Parc Central i Augusta Car Hyundai manifesta la identitat avantguardista del concessionari i de la marca coreana en l’ús d’eines tecnològiques i ecològiques, ja que es tracta de l'única marca automobilística que disposa de les cinc tecnologies elèctriques circulant als carrers: híbrida 48V, híbrida, híbrida-endollable, elèctrica i pila d’hidrogen. A més, Hyundai també ha matriculat el primer cotxe de pila de combustible d’hidrogen, el Hyundai Nexo, al territori espanyol.

"Recomanacions: Les millors lectures per aquest mes de juliol" "Descobreix un indret d'aigües transparents i platges naturals per gaudir en família"