La Salle Torreforta, una escola innovadora, diferencial i vinculada amb les famílies

El dissabte 9 de març el centre celebra la jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer les instal·lacions i un programa educatiu amb caràcter propi

 

La Salle Torreforta és una escola concertada d’Educació Infantil, Primària i ESO, que integra l’herència i la tradició lasal·liana amb la innovació pedagògica, seguint mètodes com ara el treball per projectes i per racons i realitzant un seguiment del procés d’aprenentatge en contacte continu amb les famílies. Celebra la seva jornada de portes obertes el pròxim 9 de març per a donar a conèixer les seves instal·lacions a les famílies.

Tot això és possible perquè el col·legi treballa colze a colze amb l’alumne per aconseguir una formació integral, treballant valors com la responsabilitat, la creativitat, la convivència, la justícia, la interioritat i la transcendència.

La Salle Torreforta potencia la convivència, el respecte i les actituds no violentes | Cedida

 

De fet, els eixos fonamentals de La Salle Torreforta giren al voltant de la innovació pedagògica i de programes i projectes que donin resposta a les necessitats individuals i col·lectives de tots els alumnes.

D’aquesta manera també es vol cuidar als infants des de tots els àmbits, l’escola disposa de menjador escolar amb cuina pròpia amb menús supervisats per una nutricionista, i facilitar a les famílies la conciliació amb el dia a dia oferint servei d’acollida des de les vuit del matí, activitats extraescolars i casals d’estiu.

Treballant l’anglès des de P3

Un dels principals valors afegits de l’escola és l’aposta per l’ aprenentatge de l’anglès, bàsic per al futur de l’alumnat.

Així doncs, a totes les etapes es realitzen hores complementàries en aquesta llengua. A més, l’escola disposa d’auxiliars de conversa, ofereix colònies en anglès i estades a l’estranger, així com la possibilitat de cursar també l’alemany com a segon llengua estrangera a l’ESO.

Alumnes d'Educació Infantil de La Salle Torreforta | Cedida

 

La robòtica com a base de l’aprenentatge des de P5

La Salle Torreforta vol estar a l’avantguarda dels projectes educatius, per això ha fet una aposta clara per implantar la robòtica educativa, per tal de permetre als alumnes adquirir coneixements i habilitats per superar amb èxit el futur i aprofitar qualsevol oportunitat laboral.

Així doncs, a partir de P5 els alumnes treballen amb un kit robòtic, dissenyat des de la Universitat de La Salle Campus Barcelona, que permet programació tangible, sense ordinador, i sense necessitat de comprensió lectora.

D’altra banda, els ordinadors portàtils formen part del dia a dia de l’aprenentatge dels alumnes del centre.

Els ordinadors portàtils formen part del dia a dia de l’aprenentatge dels alumnes de La Salle Torreforta | Cedida

 

Escola inclusiva des del primer moment

A La Salle Torreforta s’apliquen iniciatives com ara el programa TEI (Tutoria entre iguals) que busquen millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

A més, el foment del treball cooperatiu des d’un bon principi facilita que tots els alumnes participin i hagin d’expressar la seva opinió i escoltar la dels altres, adquirint així un gran ventall d’habilitats socials.

La Salle Torreforta aposta per l'aprenentatge en anglès | Cedida

 

Jornada de portes obertes 2019

El dissabte 9 de març a les 10.30 hores La Salle Torreforta celebra la jornada de portes obertes. En el cas de no poder assistir-hi aquest dia, també s’ofereixen visites personalitzades que es poden reservar a través de la pàgina web entre el 5 i el 13 de març.

FITXA TÈCNICA

Sant Benilde, 15,Tarragona

Telf. 977 54 32 09

Mail. torreforta@lasalle.cat

"AGENDA: Descomptes espectaculars en primeres marques de cotxes a la Fira KM.0 a Reus!" "NOVETATS: La revolució arriba al Tennis Salou H2O! Voleu provar-ho amb 1 mes gratis?"