La gastronomia i bodega del restaurant Sol Ric, presents al Nomad Festival

El Festival va donar el tret de sortida el passat 8 d'agost i s'allargarà fins al dia 17
El Nomad Festival s'allargarà fins al 17 d'agost | cedida

 

Un any més, arriba el Nomad Festival al nostre territori, el festival cultural itinerant de Catalunya per excel·lència. Aquesta nova edició fa una parada al mas L'Avellana de Riudecols, a on podreu gaudir de nombroses experiències que de ben segur que us faran gaudir d'uns dies únics. Tot i que va donar el seu tret de sortida el passat 8 d'agost, encara sou a temps de gaudir del Festival, ja que s'allargarà durant deu dies, és a dir, fins al dia 17.

El Festival compta amb espais molt diversos que permeten gaudir de la vostra estada d'una manera completa. Així doncs, trobareu l'«street food», on es fan propostes gastronòmiques de manera artesanal i de qualitat, elaborades amb productes de proximitat. El mercat, d'altra banda, compta amb la presència d'artesans i nous talents, els quals ofereixen els seus productes carregats de disseny i moda. Tampoc faltarà la música, la qual s'encarregarà d'amenitzar el Festival amb concerts en directe que us faran cantar i ballar com mai. I, per descomptat, els més petits també tindran el seu espai, el qual compta amb una programació infantil especial per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

El restaurant Sol Ric porta la seva terrassa restaurant al Festival  | restaurantsolric.com

 

El restaurant Sol Ric pren especial protagonisme al Nomad Festival

La gastronomia és un dels punts claus del Nomad Festival. Enguany, l'emblemàtic restaurant Sol Ric de Tarragona ha dut la seva terrassa restaurant al Festival, oferint propostes de qualitat a tots aquells interessats en tastar-les. D'aquesta manera, podreu gaudir d'una extensa carta de productes del territori, així com del menú gastronòmic. Aquest últim, compta amb un entrant a compartir, un plat principal, beguda, pa i postre per 34 euros.

Pels que ho preferiu, també podeu adquirir els vostres packs restaurant. El pack familiar inclou dos sopars amb menú gastronòmic, un o dos menús infantils i l'entrada al recinte del Nomad per 69 euros. D'altra banda, el pack romàntic compta amb dos sopars amb menú gastronòmic i dues entrades al recinte del Festival per 59 euros.

El Sol Ric també ofereix una zona enològica única dins del Nomad Festival. L'extensa bodega de vins és un dels punts forts del seu restaurant, motiu pel qual aquest espai esdevé tot un èxit. Podeu gaudir de la degustació de vins i tapes d'elevada qualitat, de manera que la gastronomia i l'enologia juguin un paper important al Nomad Festival. Serà necessari que adquiriu tiquets per a la degustació els quals tenen un preu de 3 euros. Pels que ho preferiu, també podeu comprar el vostre pack de 6 tiquets i una entrada per 13 euros.

"‼Busqueu una empresa de neteja? Això us interessa!" "‼US INTERESSA: Descomptes de fins un 40% en primeres marques de cotxes!"