El restaurant Sol Ric de Tarragona acull un sopar benèfic organitzat per l'associació Ocre & Oro

La gala tindrà lloc el pròxim 14 de juny i està destinada a recaptar fons a favor d'AFANOC
La gala benèfica se celebrarà el 14 de juny | facebook Solric Restaurant Tarragona

El Sol Ric de Tarragona i l'associació artística Ocre & Oro uneixen esforços per recaptar fons en un espectacular sopar gala benèfic. Aquests es destinaran a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Tarragona (AFANOC). Un dels seus projectes és la Casa dels Xuklis, la qual ofereix allotjament gratuït als familiars dels nens que estan ingressats als centres hospitalaris de Barcelona. Per aquest motiu, l'aportació de recursos a aquest projecte resulta de vital importància.

El dia 14 de juny, a partir de les 20.00 hores, podreu assistir a la gala benèfica, que tindrà lloc a l'històric restaurant tarragoní de la Via Augusta, el Sol Ric. Aquest ofereix l'espai per a dur a terme la celebració, la qual està organitzada per Ocre & Oro. Així doncs, ha preparat un menú de gala pel preu de 65 euros per tots els assistents que s'animin a participar en la iniciativa solidària. 

L'acte comptarà amb altres activitats

L'exposició i venda de diverses obres d'art proporcionades per Ocre & Oro serà un dels al·licients de la nit. Els beneficis obtinguts d'aquesta acció també es destinaran a l'AFANOC, ja que la principal finalitat de la jornada és aconseguir recaptar la major quantitat de fons possible. D'altra banda, la mateixa associació (AFANOC) també tindrà presència durant la gala, comptant amb la presència d'alguns dels seus membres.

Miguel Javaloy, delegat d'AFANOC a Tarragona, exposarà la gestió de l'entitat i els detalls de la seva tasca i del projecte de la Casa dels Xuklis. A més, també explicarà les seves tècniques i experiències en la gestió de la fatiga emocional que pateixen les famílies de nens que pateixen una greu malaltia. Així doncs, la jornada comptarà amb activitats i accions que no deixaran a ningú indiferent, les quals tenen un principi en comú: la solidaritat.

Si esteu interessats a gaudir d'aquest sopar benèfic, podeu formalitzar la vostra reserva a través del telèfon 977 232 032 o del correu electrònic solric@restaurantsolric.com  fins al dijous 13 de juny.

"🏫US INTERESSA: Les beques i ajuts per l'Escola Internacional del Camp!" "🎉L'AGENDA amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!"