Crea un estil de vida saludable amb els serveis de nutrició i teràpies alternatives de Zona Fitness

Les teràpies que complementen la nutrició fan que perdre pes no sigui una dieta, sinó un estil de vida

La nutrició i l'exercici són dos dels factors principals que contribueixen a tenir una bona salut, física i mental. Tot i que sovint, confonem la nutrició i la pèrdua de pes amb les dietes estrictes i frustrants. Una bona alimentació no ha de ser sinònim de dieta, sinó d'un estil de vida saludable, i això s'aconsegueix amb unes pautes i canvi d'hàbits alimentaris.

El gimnàs torrenc Zona Fitness destaca per la seva àmplia oferta de serveis de salut que complementen l'entrenament esportiu. Concretament, hi trobem un servei de nutrició basat en una bona alimentació, pautes per portar un estil de vida saludable i perdre pes, complementat amb teràpies alternatives. L'assessorament en el procés de tenir cura del teu organisme, juntament amb un bon pla nutricional personalitzat, és molt important a l'hora de fer un canvi d'hàbits, ja que cada persona té unes necessitats diferents. Fent així que, perdre pes no formi part d'un objectiu temporal sinó que sigui una manera de millorar la nostra salut.

Les teràpies alternatives ajuden a aconseguir l'objectiu marcat, sense ansietat i sense fam

Per a assegurar l'èxit a l'hora d'introduir nous hàbits o en dietes d'aprimament, al gimnàs torrenc compten amb tècniques com la reflexologia podal, una tècnica ancestral, de la qual es poden obtenir moltíssims beneficis sobre la nostra salut, ja que el conjunt de patologies i de malalties que pot tractar la reflexologia és molt ampli.

  

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica, basada en l'estimulació de punts sobre els peus, anomenades zones reflexes, aquestes zones correspondran a diferents parts del cos, amb això podem realitzar tractaments tals com:

   

— Eliminar l'estrès i facilitar la relaxació física i mental

— Estimular la circulació sanguínia i limfàtic

— Regular el funcionament de tots els òrgans del cos

— Ajudar a equilibrar i restituir els nivells d'energia

— Posseeix un efecte antiinflamatori

— Ajudar a eliminar toxines

— Estimula el bon humor

  

Una altra tècnica que utilitzen a Zona Fitness per millorar els efectes de les dietes és la diatèrmia, una electroteràpia que utilitza ones electromagnètiques que penetren fins a la dermis profunda on s'estimula el col·lagen, també arriba al múscul per tonificar-lo, és molt eficaç per a combatre la flaccidesa, eliminar la cel·lulitis, les adipositats i millorar de manera immediata la qualitat de la pell, l'objectiu és aconseguir que es rehabiliti el cos d'una manera natural amb resultats visibles des de la primera aplicació, és un tractament molt segur, ben tolerat i amb una sensació molt plaent de calor.

  

Totes aquestes tècniques juntament amb un pla personalitzat de dietes ajuden a aconseguir l'objectiu marcat, sense ansietat, sense fam. Perquè cuidar-te no pot ser sinònim de patiment, ha de ser un estil de vida.
L'electroestimulació us permetrà fer 20 minuts d'exercici a la setmana i que ja siguin suficients. | Cedida

 

L'electroestimulació, el complement perfecte a la nutrició

Una bona nutrició sempre s'ha de complementar amb exercicis per a poder obtenir els resultats desitjats. A Zona Fitness sempre busquen la innovació i les noves tecnologies, per a poder oferir un gran ventall de possibilitats a l'hora de modelar el teu cos. L'electroestimulació, una nova tècnica que consisteix a generar contraccions musculars a través d'impulsos elèctrics per tal d'obtenir uns resultats similars als que genera la realització d'exercici físic. Consisteix a adaptar un dispositiu al cos de la persona que aplica elèctrodes a la pell que permeten l'estimulació.

  

És molt important conèixer aquesta tecnologia abans d'aplicar-la, ja que fer-ne un mal ús pot tenir efectes negatius sobre el cos de qui l'utilitza. Per això es recomana acudir a gimnasos, on els monitors i professionals t'aconsellaran i et guiaran per a utilitzar-la de manera correcta.

El gimnàs torrenc és un dels únics que utilitza l'electroestimulació dins de la demarcació de Tarragona. Aquesta permet entrenar tot el cos alhora i, a més, s'adapta a les necessitats de cada persona, oferint així el grau d'intensitat necessari en cada cas. La seva rapidesa en l'obtenció de resultats i l'efectivitat pròpia d'una tecnologia similar és el que ha dut a nombrosos usuaris a acudir a Zona Fitness Torredembarra requerint aquests serveis.

"🚐 Els millors llocs per dormir amb furgoneta al Camp de Tarragona" "📲L'agència de màrqueting digital que escolta les necessitats reals dels clients"