La revolució arriba al Tennis Salou H2O

El centre esportiu de Salou aprofita el canvi de direcció per fer un gir radical a l’estratègia del club amb nous horaris, activitats i modalitats de quotes. Sortegem un mes gratuït en les seves noves instal·lacions!
La revolució H2O arriba al Tennis Salou | Cedida

 

El Tennis Salou  H2O es renova per dins i per fora i ho fa amb un nou director al capdavant, Ferran Herrera, director també de la instal·lació que la cadena té a Canet de Mar. Aquesta nova etapa s’inicia sota el lema «Revolució H2O». L’objectiu d’aquesta nova etapa és potenciar el club, donar-lo a conèixer al seu públic objectiu i fomentar relacions properes i profitoses tant amb abonats i abonades com amb proveïdors, patrocinadors i autoritats locals.

Instal·lacions innovadores del Tennis H2O Salou | Cedida

 

Unes instal·lacions d'última generació

Actualment, el club compta amb unes instal·lacions d’última generació, com la piscina climatitzada de 25 metres i d’una sala Fitness amb les màquines més innovadores i funcionals del mercat. Per altra banda, també compta amb 10 pistes de tennis i 10 de pàdel, dues sales d’activitats dirigides, Cycling, solàrium, zona de relax i també una piscina exterior i una zona de restauració.

Instal·lacions completament novedoses i innovadores | Cedida

 

Aquestes magnífiques instal·lacions i el seu fantàstic equip seran les principals aliades per engegar aquesta nova etapa.  «La revolució H2O passa per tots els públics i edats, volem que tothom se senti a gust al club, com a casa seva», remarca Herrera. El canvi de direcció ha modificat tota la gestió del club pensant en oferir un servei de qualitat i proper al client.

Spa interior del Tennis H2O Salou | Cedida

 

Una atenció altament personalitzada

En primer lloc, s’incorporen nous tècnics a la Sala de Fitness del club en horari de matins i també en horari de tardes per tal d’incrementar i millorar l’atenció al client en hores de màxima afluència al club. Per altra banda, també augmenta el nombre de classes dirigides i les hores d’obertura de la piscina interior, ara també al migdia.

 

També s’inclouen diverses novetats respecte a les classes que s’impartiran al club. A partir de març, hi haurà noves classes d’aiguagim, circuit d’estacions i també s’innovarà el disseny dels horaris de les classes; molt més intuïtiu i amb periodicitat trimestral. En el nou projecte, es té en compte a aquells que s’inicien en l’esport i s’engegarà un nou grup de corredors d’iniciació els dissabtes a les 9.00 hores del matí.

Instal·lacions interiors del Tennis H2O Salou | Cedida

 

La revolució H20 donarà el tret de sortida a principis de març on es preveu que tots els canvis, incorporacions i modificacions estiguin llestos per als abonats. Però la revolució no acaba aquí, seguint la mateixa dinàmica d’adaptar-se a tots els públics, el Tennis H2O Salou engega noves tarifes en horari de matins (De dilluns a divendres de 7.00 a 15.00 hores, caps de setmana i festius horari sencer) per 42 euros, i també de caps de setmana i festius (Divendres a partir de les 17.00 hores, dissabte, diumenge i festius) per 29,90 euros.

Pistes de tenis del Tennis H2O Salou | Cedida
 

Sortegem un mes gratuït al Tennis H2O Salou

Com que volem que tothom formi part de la revolució, a TarragonaDigital juntament amb Tennis H2O Salou sortegem un mes gratuït al Tennis H2O Salou. El sorteig es farà al nostre perfil d'Instagram @TarragonaDigital. El dimarts 5 de març es donarà a conèixer el nom del guanyador. Per participar en el sorteig que farem al nostre Instagram només heu de seguir aquests senzills passos: 

— Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital i de l'Instagram de @clubtennissalou

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada» i deixar un comentari etiquetant 3 persones.

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dimarts 5 de març. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou el guanyador/a us contactarem per aquesta via. Molta sort!

Dades Tennis H20 Salou

El club està situat entre Port Aventura i el Camp de Golf Lumine, al Carrer de l’Avenç, 37 de Salou (Urb Xalets de Salou)

Telf. 977 37 00 12 

"CEPTA ofereix cursos de formació exclusius per a empreses" "AGENDA: Tots els actes del cap de setmana de Carnaval a Tarragona!"