Arriba una nova edició de la «Harry Potter Book Night» a la Galatea de Reus

Varetes a punt! El dijous 6 de febrer la màgia s'apoderarà de l'emblemàtica llibreria de reusenca

Fa quatre anys que la Galatea de Reus es va sumar a la Harry Potter Book Night que se celebra el primer dijous de cada mes arreu del món. Un acte carregat de màgia, amb l’objectiu fomentar la lectura i de fer reviure les aventures de la saga, entre tots els lectors i fanàtics d’aquest món de mags i bruixes creat per J.K. Rowling, utora dels llibres de Harry Potter, que tant a encantat al món sencer.

Una tarda de festa que tindrà lloc el pròxim dijous, 6 de febrer, a partir de les 17.30 h. On la lectura, l’entreteniment i la diversió en seran els protagonistes. La Cerimònia de Selecció de barret serà l’encarregada d’iniciar la jornada, en la que serà aquest últim i la màgia que el caracteritza qui decideix a quina casa han d'anar els participants. Una vegada se'ls hi ha assignat una, ens trobarem amb activitats relacionades amb cadascuna d'aquestes en les que tots els assistents se sentiran part d'un món ple de màgia i incògnita. 

Imatge de la passada «Harry Potter Book Night» a Galatea Llibres. | Cedida

Els tallers, aquest any, seran impartits per dos personatges -sorpresa- de la saga, els quals es duran a terme activitats pròpies de l'escola de Hogwarts i també interpretaran fragments de lectures dramatitzades d’alguns personatges dels llibres de J.K. Rowling, en les que els oients s'endinsaran en un món ple de màgia, amb escenaris com el castell de Hogwarts, el camp de quidditch o la famosa i coneguda andana 9 i 3/4.

Per acabar una tarda repleta d’emocions i aventures, a les 19.30 h. Començarà el Trivial amb diversos nivells de dificultat i per diferents grups: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw, Hufflepuff, Professors o Mortífags. A causa del gran èxit que acull aquest esdeveniment, any rere any, les inscripcions ja estan completes i no queden places per participar en els tallers i el trivial. Tot i que l’entrada és gratuïta, i es pot assistir igualment a l’esdeveniment per gaudir d’una bona tarda.

Sens dubte, un acte anual, ja convertit en tradició a la llibreria Galatea de Reus, que acull públic de ciutats veïnes amb la finalitat de conèixer i, sobretot, gaudir.

Imatge de la «Harry Potter Book Night» a Galatea Llibres. | Laia Solanellas
 
 

"🚗CONSELLS: Coneix quins són els avantatges dels cotxes de gasolina" "👌ATENCIÓ: El mètode innovador que remodela el teu cos amb només 20 minuts a la setmana"