Les últimes rebaixes arriben a La Fira Centre Comercial de Reus amb grans descomptes

Tres setmanes després de l'inici de les primeres rebaixes del 2020, el local comercial i d'oci de referència a Reus segueix oferint descomptes en més de 40 establiments

El dia 7 de gener de 2020 vam acomiadar les festes de Nadal per donar pas a la campanya de descomptes més important de l'any: les esperades rebaixes. Des de la Fira Centre Comercial asseguren que «el consumidor valora aquest avantatge de preus». És per això que l'establiment comercial i d'oci innovador, que va obrir les portes a Reus l'any 2015, ha rebut durant la primera meitat del mes de gener un nombre elevat de clients, augmentant així el nombre de visitants respecte als mateixos dies de l'any passat, concretament, un 5,8% més.

  

El moviment dels primers dies en períodes de rebaixes normalment és desmesurat, perquè es concentra el volum més gran de compres. Tot i que, els descomptes i les ofertes es van diluint anualment, les primeres rebaixes de l'any tenen un impacte molt positiu en el pressupost de les famílies i això suposa una major afluència de clients i de tiquets de venda.

El visitants de la Fira CC poden gaudir d’una variada oferta comercial amb grans descomptes | La Fira CC de Reus

 

Terceres rebaixes en més de 40 establiments

Existeix l'errònia creença de pensar que les rebaixes s'acaben al cap d'una o dues setmana d'haver-se estrenat la campanya, i que a partir d'aquestes dates ja no es trobarà cap més ganga. En canvi, podem trobar grans ofertes un cop passada la bullició de la primera setmana, ja que les botigues segueixen reposant els seus saldos. És per això que la Fira Centre Comercial està oferint, actualment, les terceres rebaixes fins a un 70% de descompte, en molts dels seus establiments. Perquè els visitants puguin seguir gaudint d'una variada oferta comercial amb grans descomptes.

  

Una fusió de comerç i oci

La Fira CC de Reus no només és un Centre Comercial, és un concepte que fusiona l'oci i el comerç. Un lloc on pots trobar les millors marques, comerços i oci i, a més, gaudir de diversos esdeveniments, promocions i activitats. A més, ara ja és Animal Friendly, així que pots portar el teu millor amic de passeig, a la Terrassa o a les seves botigues.

El recinte es troba ubicat a l'Avinguda Sant Jordi, 6 de Reus i el seu horari habitual de comerç és de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 h. Com que també disposa d'una zona de restauració i oci amb Terrassa amb un horari especial, de dilluns a dijous de 10.00 a 00.00 h. Divendres, dissabtes i vespres de festius de 10.00 a 02.00 h. Diumenges i festius d'11.00 a 00.00 h.

"🎊CARNAVAL 2020: Les disfresses de moda d'aquest any i més idees!" "🚗CONSELLS: Per conduir de manera segura en dies de baixes temperatures, pluja i neu"